Elizabeth Van Den Bergh

Elizabeth Van Den Bergh – Sprekers- & Leiderschapscoach

"Your ability to speak effectively can do more to advance your business than perhaps any other skill you can develop"

Elizabeth Van Den Bergh coacht leiders – ondernemers, managers, directors en CEO’s – in het spreken voor (virtuele) groepen en leiderschap. Kortom, zij is de perfecte sparringpartner om je bedrijfsverhaal helder te krijgen. Daarnaast, helpt ze je om het op een inspirerende en begeesterende manier te brengen.

Waarom is spreken voor groepen en leiderschap belangrijk?

Organisaties worden vandaag flink uitgedaagd. Naast de pandemie is er ook de klimaatuitdaging en de opkomst van data en AI.

Het is cruciaal dat jouw veranderingsverhaal op zo’n moment engageert en inspireert. Het mag niet abstract blijven, maar moet aanzetten tot concrete actie. 

In de realiteit is dat verhaal en hoe het gebracht wordt – oftewel het leiderschap – helaas vaak een bottleneck in de transformatie.

Dat is normaal. Dit is een nieuw tijdperk met een sterk gestegen vraag naar leiderschap. Dat betekent dan ook een enorme opportuniteit!

Public speaking en leiderschap: sommigen noemen dat soft skills, ik noem ze fundamenteel.

(Wist je trouwens dat Warren Buffett maar één diploma aan zijn muur heeft hangen – eentje van een opleiding spreken voor groepen?)

Wat mag je van Elizabeth verwachten?

Mijn klanten zijn ondernemers, CEO’s en directeuren binnen organisaties. Soms op het allerhoogste (Europese of zelfs wereldwijde) niveau.

Zij gaan door een versnelde persoonlijke groei die direct zichtbaar is in hun versterkte leiderschap binnen de organisatie.

Trefwoorden in de samenwerking zijn: intens, gefocust, tijdsefficiënt, veelzijdig, persoonlijk, bevrijdend, empowering, plezierig!

Bovendien, geloof ik rotsvast in de kracht van verhalen. In verbindende communicatie en trust-based influence.  Een win-win-veranderingsverhaal brengt mensen en organisaties in beweging.

In een traject met mij leer je onder andere hoe je:

  • jouw veranderingsverhaal helder maakt
  • je mensen van weerstand naar waardering van de verandering brengt met jouw woorden
  • inspireert en motiveert.

Spreekt dit je aan? Laten we verkennen of een samenwerking interessant is. In een clarity call scheppen we helderheid over je situatie en opportuniteiten. Om die te boeken contacteer je ons hieronder.

Elizabeth Van Den Bergh (Miyagi bvba) is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Algemene informatie
Regio Wereldwijd
Talen Nederlands,Frans,Engels
Doelgroep Van 1 tot en met 8 personen
Website speaker.coach
Openingsuren
Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag
Contactgegevens
Elizabeth Van Den Bergh
info@speaker.coach +32485853823
Contacteer nu

Mijn artikels

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.