Machina

The Employee Engagement Platform

Groepeer alle activiteiten rond welzijn, engagement en/of CSR in één platform met uw DNA, purpose en doelstellingen voorop.

Personaliseerbaar. Verbindend. Meetbaar.

Machina – Employee Engagement Platform.

We geloven in phygital: de verbinding tussen fysieke ervaringen en de digitale leefwereld. Het Herculean platform speelt een cruciale rol bij elk transformatietraject.

We creëren samen één inspirerend verhaal rond uw purpose en transformeren uw medewerkers tot ambassadeurs. We verminderen de administratie die een employee engagement programma met zich meebrengt. Zo kan u focussen op de zaken die echt belangrijk zijn.

De cloud oplossing is gemakkelijk op te zetten, te personaliseren en uit te rollen. Uw eigen rapporten op maat tonen progressie. Gebouwd op AZURE: stabiel, schaalbaar en veilig. Integreert met productiviteitstools zoals Office365, Microsoft Teams of Yammer.

De Herculean Alliance combineert de voordelen van het platform met de persoonlijke touch van onze engagement managers, experten die u helpen om de vibe steeds opnieuw te laten leven.

Boek een vrijblijvende demo. Interessante klantverhalen
Employee Engagement prioriteit HR Magazine Vlerick

Engagement is prioriteit voor HR Managers

Volgens de HR barometer 2019 van HRmagazine en Vlerick Business School, komt engagement op de tweede plaats in het prioriteitenlijstje van de HR manager.

Laat dat nu net de topic zijn waar we met de Herculean Alliance op focussen. We zien nu al dat engagement maar al te vaak verward wordt met technologie zoals “enps surveys” of “communicatieplatformen” of “ambassador tools” of “wellbeing challenges” of “feedback tools” enz. Daarnaast zien we ook een massa consultants die de markt overspoelen met great advice. Om dan nog maar te zwijgen van de vele teambuildings, familiedagen en bedrijfsevents die we organiseren.

Begrijp ons niet verkeerd, het zijn allemaal cruciale componenten, maar wij geloven in een totaalaanpak die begint bij de werknemer en de leiders. Het is dus niet “of” maar “en”. Met de Herculean Alliance zorgen we voor het complete plaatje met methodologie, technologie, specialisten en events. En liefst in co-creatie met u.

Meer weten over onze aanpak?

1. Events

Alle events en workshops op één plek met vlotte registratie, administratie en communicatie.

2. Stories

Aggregeer en creëer inspirerende blogs rond engagement en uw purpose en DNA.

5. Shop

Maak mensen trots over uw merk met gepersonaliseerde materialen. Diverse betaalmethodes, inclusief uw eigen coin.

6. Challenges

Verandering via challenges werkt! Verdien coins, volg de stand via personaliseerbare leaderboards.

3. Dashboards

Meet evolutie van uw KPI’s via coole, personaliseerbare dashboards.

4. Surveys

Enquêtes die u helpen de employee experience te meten en bij te sturen.

7. Profielen

Persoonlijke en team profiel creëren & beheren en anoniem in kaart brengen wat uw mensen drijft. We connecteren met +20 wearables.

8. Providers

Verbind uw of onze engagement providers met uw community en verbeter de samenwerking.

Relevante Artikels

Engagement op twee volgens HR Barometer