image/svg+xml
Herculean Alliance

Hercules Trophy: 5 Tips voor een Geweldige Teamfoto

By:

Hercules Trophy staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om een geweldige teamfoto te maken! Een teamfoto zorgt niet alleen voor leuke herinneringen, maar bevordert ook de teamspirit. Hieronder vijf tips voor het maken van een fantastische Hercules Trophy teamfoto.

1. Kies een passende locatie

De locatie van uw teamfoto kan een groot verschil maken in de uitstraling van de foto. Kies een locatie die past bij de sfeer van het evenement. Dat betekent: geen witte muur als achtergrond en het team met een geforceerde glimlach en gekruiste armen… Is het zo dat je wilt herinnerd worden door het nageslacht?

2. Selecteer je outfit

Heb je al nagedacht over je outfit op Hercules Trophy? Als je die al hebt, dan maak je best de foto al met je kledij aan. Niet alleen herkenbaar, ook heel erg cool. Je kan ook altijd kleuren kiezen die passen bij het bedrijf en die het logo benadrukken. “It’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring”, om het met de woorden van Marilyn Monroe te zeggen.

3. Gebruik accessoires

Accessoires kunnen nooit kwaad en zorgen voor een opvallende teamfoto. Overweeg om gadgets te gebruiken die passen bij het thema van het evenement. Denk aan het dragen van hoeden, petten of zonnebrillen. Het is ook mogelijk om achteraf extra accessoires toe te voegen met behulp van grafische programma’s.

4. Werk met natuurlijk licht

Natuurlijk licht is het beste om te gebruiken voor een mooie foto. Als je de foto buiten maakt, probeer dan te fotograferen op een moment van de dag waarop het licht het mooist is. Vroeg in de ochtend of laat in de middag is vaak het beste moment om te fotograferen. Vermijd fel zonlicht, want dat kan leiden tot schaduwen op het gezicht en ongewenste reflecties op de kleding.

5. Of gebruik grafische programma’s

Grafische programma’s zijn een absolute aanrader om je teamfoto helemaal top te maken. Gebruik bestaande posters, voeg icoontjes toe en maak er je eigen versie van. En waarom niet werken met avatars? Dat is helemaal de max.

Een geweldige teamfoto is voor altijd!

Een goede teamfoto kan de herinneringen aan de Hercules Trophy 2023 voor altijd vastleggen. Zorg ervoor dat uw teamfoto opvalt en de teamspirit en samenwerking van uw team weerspiegelt. Met deze tips bent u goed op weg om een geweldige foto te maken die uw team zal koesteren. Veel plezier op de Hercules Trophy 2023 en vergeet niet om te lachen voor de camera!

P.S.: Een teamfoto maken is slechts 1 van de opdrachten in de voorbereiding op Hercules Trophy. Andere taken zijn het vinden van een teamnaam, teamsong of teamslogan.

Alle stappen voor een optimale voorbereiding vind je in de How to Prepare 2023 checklist.