Brand Activation Experiences

We bieden Brand Activation Experiences aan via onze bestaande formats of we co-creëren er nieuwe samen met u.

We werken graag samen met sterke merken om experience marketing te creëren binnen onze bestaande formats zoals de Hercules Trophy, Pink Ladies Games en Employee Engagement Awards of om nieuwe formats te creëren.

Een tribe is een groep mensen die verbonden is met elkaar, een leider en een idee. Het zit in onze natuur om ons te verbinden met een stam – of die nu een religieuze, etnische, economische, sportieve… basis heeft.

Internet is fantastisch, maar om een tribe echt te verbinden heb je een combinatie van online en offline ervaringen nodig. Wij noemen dat phygital. Mensen moeten samengebracht worden om betrokken te zijn bij de tribe of stam. Als zo’n bijeenkomst terugkerend wordt, spreken we van een format en helpen we graag om die bijeenkomst en het online programma daar naartoe vorm te geven!

Met meer dan 200 marketing-, communicatie- en brandingspecialisten in ons Duval Union-ecosysteem kunnen we je bij elke stap op weg helpen.

We co-creëren formats om uw tribe te verbinden.
Pink Ladies Games

Unieke know-how

20 jaar geleden startten we met een droom. Samen met verschillende spelers uit ons netwerk creëerden we Hercules Trophy. Het werd een begrip met duizenden fans in o.a. Spanje, Duitsland, Dubai, New York, Zuid-Afrika, Polen, Litouwen, Nederland.

Een idee omzetten in een professioneel format om mensen te verbinden bleek onze core business. Op dat élan ontwikkelden we verder nieuwe concepten die het engagement binnen specifieke community’s drastisch verhogen. Zo ontstond bijvoorbeeld de Pink Ladies Games, de Kids Trophy en de Pride Games.

We werken steeds samen met partners die opteren voor een duurzaam concept in plaats van een eenmalig event. Ze kiezen voor de Herculean Alliance omwille van de knowhow, het online platform en het netwerk dat ze ter beschikking krijgen. Wanneer Aura, Fabrica en Machina samenkomen, kan een nieuwe Arena format ontstaan.


Employee Engagement Awards

De kers op de HR taart. Doe mee met de employee engagement awards, betrek uw werknemers via allerhande challenges, leer van andere deelnemers en geef uw mensen perspectief.

Bezoek de site Sponsor de awards

Hercules Trophy

Een B-2-B team festival dat zijn gelijke niet kent. Teambuilden, netwerken en vooral medewerkers en hun families bedanken. Gamification ten top. Samen met VOKA, Mediahuis, Mediafin, Telenet Business en vele andere partners brengen we de business community bij mekaar.

Wilt u Hercules Trophy naar uw land of stad brengen? Uw merk integreren in de format, zoals Stihl of Caterpillar? Of uw employer brand in de picture zetten naar duizenden deelnemers? We denken graag met u mee!

Bezoek de website Sponsor mogelijkheden

Pink Ladies Games

Samen met Think Pink, steden en gemeenten en sterke merken brengen we duizenden dames op de been. Het concept wordt nu ook internationaal uitgerold.

Met uw bedrijf Think Pink ondersteunen via Pink Ladies Games in het kader van duurzaam ondernemen? We werken graag een voorstel uit rond Corporate Social Responsibility (CSR). Graag de volgende Pink Ladies Games stad worden? Vraag het stedendossier aan.

Bezoek de site Hoe Think Pink steunen met uw bedrijf

Kids Trophy

Samen met VTM Kids en sterke merken bouwden we een schitterend team concept voor kinderen die met hun vriendjes meedoen aan een onvergetelijke ervaring.

Bezoek de site

Uw eigen Sector Trophy of Games?

Ondertussen organiseerden we al voor de HR, IT, Marketing, Retail, Supply Chain en Haven sector Trophy’s. Voor sectorspelers zoals Vacature, BAM, Federgon, DataNews, RetailDetail alvast een kostenefficiënte manier om hun leden samen te brengen. Bedrijven zoals Maersk, Microsoft, CFE, Deloitte, Siemens, VOKA, Telindus, Proximus, Flair en Think Pink maakten reeds gebruik van deze concepten om hun medewerkers op een unieke manier te verbinden.

Mijn eigen Trophy of Games

Nieuwe Brand Activation Experience in gedachte?

U broedt op een nieuw concept, maar heeft nood aan een partner die u kan versterken met operationele en technologische kennis, een platform om de administratie te beheren en de nodige contacten? Contacteer ons vrijblijvend. We denken mee om er een langdurig succes van te maken. Arena – we co-creëren formats om uw tribe te verbinden.

Een nieuw idee co-creëren

Relevante Artikels

Hercules Trophy 2022: laatste labours
Hercules Trophy: Peter Luts is in the house
Zilver voor G4S in Employee Engagement Awards
CEO pétanque powered by Made In
Lindemans ♡ Pink Ladies Games