Uw tribe verbinden

Arena – we co-creëren formats om uw tribe te verbinden.

Een tribe is een groep mensen die verbonden is met elkaar, een leider en een idee. Het zit in onze aard om aansluiting te zoeken bij een tribe – of deze nu een religieuze, etnische, economische, sportieve… basis heeft.

Het web is fantastisch, maar om een tribe echt met mekaar te verbinden is een combinatie van online en offline nodig. Mensen moeten samengebracht worden om betrokken te worden bij de tribe. Wanneer zo’n samenkomst recurrent wordt, spreken wij van een format en schieten we graag ter hulp om die bijeenkomst mee vorm te geven!

We co-creëren formats om uw tribe te verbinden.
Pink Ladies Games

Hoe het begon en co-creatie

20 jaar geleden startten we met een droom. Samen met verschillende spelers uit ons netwerk creëerden we Hercules Trophy. Het werd een begrip met duizenden fans in o.a. Spanje, Duitsland, Dubai, New York, Zuid-Afrika, Polen, Litouwen, Nederland.

Creativiteit omzetten in een professioneel format bleek ons goed te liggen. Op dat élan ontwikkelden we verder nieuwe concepten die het engagement binnen specifieke community’s drastisch verhogen.

We werken daarbij samen met partners die opteren voor een duurzaam concept in plaats van een eenmalig event. Ze kiezen voor de Herculean Alliance omwille van de knowhow, het online platform en het netwerk dat ze ter beschikking krijgen. Wanneer Aura, Fabrica en Machina samenkomen, kan een nieuwe Arena ontstaan.

Ook op zoek naar een concept om uw doelgroep op lange termijn te verbinden? Daar helpen we graag bij.


After-Movie Hercules Trophy 2019

An epic weekend with thousands of fans celebrating 20 years of positive energy, camaraderie and team work. #teambuilding #competition #networking #employeeengagement #employerbranding #festival #party

Geplaatst door Hercules Trophy op Maandag 24 juni 2019

Hercules Trophy

Een B-2-B team festival dat zijn gelijke niet kent. Teambuilden, netwerken en vooral medewerkers en hun families bedanken. Gamification ten top.

Samen met VOKA, BAM, Mediahuis, Mediafin, Telenet Business en vele andere partners brengen we de business community bij mekaar.

Wilt u Hercules Trophy naar uw land of stad brengen? Uw merk integreren in de format, zoals Stihl of Caterpillar? Of uw employer brand in de picture zetten naar duizenden deelnemers? We denken graag met u mee!

Breng de Trophy naar mijn stad Mijn merk verbinden Bezoek de site

VTM Kids Trophy

Samen met VTM Kids en sterke merken bouwen we aan een schitterend team concept voor kinderen die met hun vriendjes meedoen aan een onvergetelijke ervaring.

Partneren met de VTM Kids Trophy en één van de challenges claimen? Dat kan! De ideale visibiliteit bij kinderen en tegelijk een actieve levensstijl promoten. Samen met VTM Kids werken we een compleet voorstel uit, inclusief media.

Mijn merk verbinden Bezoek de site
Pink Ladies Games Westende

Pink is an attitude! Dat hebben we weer mogen vaststellen in Westende. Zalig weer, schitterende teams, lachen, gieren, brullen. Op 28 oktober organiseren we in Brussel de grote finale. #bethere #kankeronderzoek

Geplaatst door Pink Ladies Games Belgium op Zondag 2 september 2018

Pink Ladies Games

Samen met Think Pink, steden en gemeenten en sterke merken brengen we duizenden dames op de been. Het concept wordt nu ook internationaal uitgerold.

Met uw bedrijf Think Pink ondersteunen via Pink Ladies Games in het kader van duurzaam ondernemen? We werken graag een voorstel uit rond Corporate Social Responsibility (CSR).

Graag de volgende Pink Ladies Games stad worden? Vraag het stedendossier aan.

Breng de Pink Ladies Games naar mijn stad Mijn merk verbinden Bezoek de site

Pride Games

Samen met Antwerp Pride, Active Company en de Meir organiseren we sinds 2 jaar de Pride Games op de vooravond van de Antwerp Pride.

Interesse om uw merk of zaak te verbinden met de LGTBQ+ community in Antwerpen? Contacteer ons.

U organiseert een Pride event in een andere stad en bent op zoek naar een format om de community te connecteren? U bent bij ons aan het juiste adres.

Breng de pride games naar mijn Pride Mijn merk verbinden Bezoek de site
Pride Games

Uw eigen Sector Trophy of Games?

Ondertussen organiseerden we al voor de HR, IT, Marketing, Retail, Supply Chain en Haven sector Trophy’s. Voor sectorspelers zoals Vacature, BAM (Belgian Association of Marketing), Federgon, DataNews, RetailDetail alvast een kostenefficiënte manier om hun leden samen te brengen. Ook voor bedrijven zoals Maersk, VOKA, Telindus, Libelle en Deloitte zetten we dit concept al in de markt.

Mijn eigen Trophy of Games

U voelt een nieuw idee kriebelen?

U broedt op een nieuw concept, maar heeft nood aan een partner die u kan versterken met operationele en technologische kennis, een platform om de administratie te beheren en de nodige contacten? Contacteer ons vrijblijvend. We denken mee om er een langdurig succes van te maken. Arena – we co-creëren formats om uw tribe te verbinden.

Een nieuw idee co-creëren

Opkomende events

26
June
Hercules Trophy
Hercules Trophy Legends edition 2020
Provinciaal Domein De Nekker, Mechelen View details & booking info
27
June
Hercules Trophy
Hercules Trophy Festival edition 2020
Provinciaal Domein De Nekker, Mechelen View details & booking info
28
June
Hercules Trophy
Hercules Trophy Family edition 2020
Provinciaal Domein De Nekker, Mechelen View details & booking info

Relevante Artikels

Teambuilding is een stiel
Verdien nu de eerste punten voor jouw Hercules Trophy
To Walk Again en Herculean Alliance slaan de handen in elkaar
De coolste job op de planeet: Hercules Marshall
Tobania zet sterk in op employee engagement