Uw tribe verbinden

Arena – we co-creëren formats om uw tribe te verbinden.

Een tribe is een groep mensen die verbonden is met elkaar, een leider en een idee. Het zit in onze aard om aansluiting te zoeken bij een tribe – of deze nu een religieuze, etnische, economische, sportieve… basis heeft.

Het web is fantastisch, maar om een tribe echt met mekaar te verbinden is een combinatie van online en offline nodig. Mensen moeten samengebracht worden om betrokken te worden bij de tribe. Wanneer zo’n samenkomst recurrent wordt, spreken wij van een format en schieten we graag ter hulp om die bijeenkomst mee vorm te geven!

We co-creëren formats om uw tribe te verbinden.
Pink Ladies Games

Unieke know-how

20 jaar geleden startten we met een droom. Samen met verschillende spelers uit ons netwerk creëerden we Hercules Trophy. Het werd een begrip met duizenden fans in o.a. Spanje, Duitsland, Dubai, New York, Zuid-Afrika, Polen, Litouwen, Nederland.

Een idee omzetten in een professioneel format om mensen te verbinden bleek onze core business. Op dat élan ontwikkelden we verder nieuwe concepten die het engagement binnen specifieke community’s drastisch verhogen. Zo ontstond bijvoorbeeld de Pink Ladies Games, de Kids Trophy en de Pride Games.

We werken steeds samen met partners die opteren voor een duurzaam concept in plaats van een eenmalig event. Ze kiezen voor de Herculean Alliance omwille van de knowhow, het online platform en het netwerk dat ze ter beschikking krijgen. Wanneer Aura, Fabrica en Machina samenkomen, kan een nieuwe Arena format ontstaan.


Hercules Trophy

Een B-2-B team festival dat zijn gelijke niet kent. Teambuilden, netwerken en vooral medewerkers en hun families bedanken. Gamification ten top. Samen met VOKA, Mediahuis, Mediafin, Telenet Business en vele andere partners brengen we de business community bij mekaar.

Wilt u Hercules Trophy naar uw land of stad brengen? Uw merk integreren in de format, zoals Stihl of Caterpillar? Of uw employer brand in de picture zetten naar duizenden deelnemers? We denken graag met u mee!

Bezoek de website Sponsor mogelijkheden

Pink Ladies Games

Samen met Think Pink, steden en gemeenten en sterke merken brengen we duizenden dames op de been. Het concept wordt nu ook internationaal uitgerold.

Met uw bedrijf Think Pink ondersteunen via Pink Ladies Games in het kader van duurzaam ondernemen? We werken graag een voorstel uit rond Corporate Social Responsibility (CSR). Graag de volgende Pink Ladies Games stad worden? Vraag het stedendossier aan.

Bezoek de site Hoe Think Pink steunen met uw bedrijf

Kids Trophy

Samen met VTM Kids en sterke merken bouwden we een schitterend team concept voor kinderen die met hun vriendjes meedoen aan een onvergetelijke ervaring.

Bezoek de site

Uw eigen Sector Trophy of Games?

ndertussen organiseerden we al voor de HR, IT, Marketing, Retail, Supply Chain en Haven sector Trophy’s. Voor sectorspelers zoals Vacature, BAM, Federgon, DataNews, RetailDetail alvast een kostenefficiënte manier om hun leden samen te brengen. Ook voor bedrijven zoals Maersk, VOKA, Telindus, Flair en Think Pink zetten we dit concept al in de markt.

Mijn eigen Trophy of Games

U voelt een nieuw idee kriebelen?

U broedt op een nieuw concept, maar heeft nood aan een partner die u kan versterken met operationele en technologische kennis, een platform om de administratie te beheren en de nodige contacten? Contacteer ons vrijblijvend. We denken mee om er een langdurig succes van te maken. Arena – we co-creëren formats om uw tribe te verbinden.

Een nieuw idee co-creëren

Opkomende events

18
June
Hercules Trophy
Hercules Trophy 2021 weekend 1 vrijdag
Provinciaal Domein De Nekker, Mechelen View details & booking info

Relevante Artikels

Vakantie in eigen land
La vie en rose – dromen van Pink Ladies Games deze herfst
Meer verbondenheid via live communicatie
Hercules Trophy voorbereiding – Prepare for success
Wij zorgen voor zij die zorgen