Brand Activation Experiences

We bieden unieke aan via onze bestaande formats – of we co-creëren.

We werken samen met sterke merken om experience marketing te creëren binnen onze bestaande formats, zoals Hercules Trophy, Pink Ladies Games en Employee Engagement Awards. Of om nieuwe formats te creëren.

Om tribes te verbinden, heb je een combinatie van online en offline ervaringen nodig. Wij noemen dat phygital: fysieke bijeenkomsten, ondersteund door technologie en data.

We co-creëren formats om uw tribe te verbinden.
Pink Ladies Games

Unieke know-how

20 jaar geleden startten we met eHercules Trophy. Het werd een begrip met duizenden fans in o.a. Spanje, Duitsland, Dubai, New York, Zuid-Afrika, Polen, Litouwen, Nederland.

Op dat élan ontwikkelden we verder nieuwe concepten die het engagement binnen specifieke community’s drastisch verhogen. Zo ontstond bijvoorbeeld de Pink Ladies Games, Kids Trophy en de Pride Games.

We werken samen met partners die opteren voor een duurzaam concept. Ze kiezen voor de Herculean Alliance omwille van de knowhow, het online platform en het netwerk.


Employee Engagement Awards

De kers op de HR taart. Trots op uw organisatie? Doe mee met de Employee Engagement Awards. Presenteer uw case op Kanaal Z, leer van de community en versterk uw employer brand.

Bezoek de site Sponsor de awards

Hercules Trophy

Een teamfestival dat zijn gelijke niet kent. Teambuilden, netwerken en vooral medewerkers bedanken. Gamification ten top. Samen met partners zoals VOKA, Mediahuis, Mediafin, Telenet Business en vele anderen brengen we de business community bij elkaar.

Hercules Trophy naar uw stad brengen? Uw merk integreren in het concept? Of uw employer brand in de picture zetten naar duizenden deelnemers? We denken graag met u mee!

Meer info Sponsor mogelijkheden

Pink Ladies Games

Samen met Think Pink, steden en gemeenten en sterke merken brengen we duizenden dames op de been.

Met uw bedrijf Think Pink ondersteunen via Pink Ladies Games in het kader van duurzaam ondernemen? We werken graag een voorstel uit rond Corporate Social Responsibility (CSR). Graag de volgende Pink Ladies Games stad worden? Vraag het stedendossier aan.

Je vois la vie en rose Hoe Think Pink steunen met uw bedrijf

Kids Trophy

Samen met VTM Kids en sterke merken bouwden we een schitterend team concept voor kinderen die met hun vriendjes meedoen aan een onvergetelijke ervaring.

Bezoek de site

Uw eigen Sector Trophy of Games?

Ondertussen organiseerden we al voor de HR, IT, Marketing, Retail, Supply Chain en Haven sector Trophy’s. Voor sectorspelers zoals Vacature, BAM, Federgon, DataNews, RetailDetail alvast een kostenefficiënte manier om hun leden samen te brengen. Bedrijven zoals Maersk, Microsoft, CFE, Deloitte, Siemens, VOKA, Proximus, Flair en Think Pink maakten reeds gebruik van het concept om hun medewerkers op een unieke manier te verbinden.

Mijn eigen Trophy of Games

Nieuwe Brand Activation Experience in gedachte?

U broedt op een nieuw concept, maar heeft nood aan een partner die u kan versterken met operationele en technologische kennis, een platform om de administratie te beheren en de nodige contacten? Contacteer ons vrijblijvend. We denken mee om er een langdurig succes van te maken.

Een nieuw idee co-creëren

Relevante Artikels

Obstacle Run powered by Telenet Business
NextGen Jury Employee Engagement Awards 2024 aangekondigd
Jubileum jaar voor Hercules Trophy België
Interview met MOoN, winnaar Employee Engagement Awards 2023
Ask the Jury – Employee Engagement Awards 2023