image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy 2023: de volgende Herculeaanse labours zijn gekend!

By:

Ben je je al een beetje aan het voorbereiden op Hercules Trophy 2023 in Mechelen? Goed zo. Dan zal je vast blij zijn te horen welke de volgende 4 Herculeaanse Labours zijn.

Wat weten we ondertussen al?

  • Hercules Trophy gaat door op 17, 23 en 24 juni in de Nekker te Mechelen.
  • +450 teams van meer dan 150 bedrijven nemen het tegen elkaar op in de 12 Werken van Hercules gedurende 1 dag.
  • Deze 12 werken zijn een mix van teamwork, communicatie, creativiteit, uihoudingsvermogen, guts en techniek.
  • Je hoeft heus niet sportief te zijn om mee te doen want je kiest de 4 teamleden met de meest geschikte skills voor een proef die deze zullen trotseren.
  • Het is een competitie, maar iedereen voelt zich winnaar. Er zijn awards voor de teams die in de top 3 eindigen, maar ook het Slimste, Fairplay, Coolste, Mooiste team wordt bekroond. En, zeg nu zelf, waar zou jij het meest trots op zijn?
  • Hercules Trophy brengt het leukste van een festival, networking event en competitie samen.
  • De eerste vier Herculeaanse labours werden al eerder aangekondigd.

Dockx Movers

Een zwaar voertuig en een flinke dosis teamgeest. Maar het is niet zo eenvoudig als het lijkt, want je zult moeten samenwerken en communiceren om de truck in beweging te krijgen. Benieuwd wie het sterkste en slimste team heeft. Veel succes, en vooral veel plezier!

Belly Slide

Maak je klaar voor de spannende en onconventionele opdracht “Belly Slide”. Bij deze opdracht moet je zo snel mogelijk een afstand afleggen, maar niet op de traditionele manier. Je hoeft zelfs niet gewassen te zijn. Je komt er helemaal proper uit. Lachen, gieren, brullen.

Velodrome

Fietsen zit in ons bloed. De echte Flandriens kunnen zich hier vol smijten in een nostalgische koers met veel geroep en getier. Vive le vélo!

Rafting

Kanaliseer je innerlijke avonturier terwijl je de wilde wateren trotseert. Het is tijd om jezelf en je teamleden uit te dagen om te zien wie het best een vlot door de stroomversnellingen kan manoeuvreren.
Trek je zwemvest aan, haal je peddels tevoorschijn en hou het droog. En vergeet niet, het is niet altijd de snelste die wint, maar degene die het beste weet samen te werken en plezier te hebben tijdens deze waterpret.

Benieuwd naar de laatste 4 labours? Watch this space! Nu duurt het echt niet lang meer.

Nog vragen? Onze FAQ pagina helpt je op weg! Meer info op onze website.