Events voor employee engagement

Fabrica – employee engagement verbeteren door events zoals teambuildings, familiedagen, bedrijfsevents, workshops, challenges… Ons online platform zorgt voor effectiviteit.

Maak van elk event een moment that matters. Een moment waarop u engagement meet en verbetert.

Uw bedrijfscultuur is immers uniek. En dat unieke gevoel moet zich ook vertalen in de manier waarop u interageert met uw fans, klanten, medewerkers, hun familie of andere stakeholders tijdens grote en kleine samenkomsten.

Verbinden van verschillende culturen en generaties. Dat is de kunst. Dankzij ons platform wordt elk event een phygital experience, online en offline dus, met levenslange herinneringen.

BNP Paribas Fortis Familiedag Fabrica employee engagement
BNP Paribas Fortis Familie dag

Teambuilding

Unilin teambuilding fabrica
Unilin op een geheime locatie.

Baanbrekend en buitengewoon anders. Innovatie in de teambuildingwereld door een mix van online vibes met levensechte ervaringen, doorweven met uw inhoud. Gamification werkt!

Lees meer

Familiedag

Coderdojo familiedag fabrica
Coderdojo bedankt de vrijwilligers.

Omdat familie cruciaal is voor het geluk van uw mensen. Bedank uw medewerkers en hun familieleden met een diversiteit aan actie, games en ijsbrekers waar jong en oud samen van genieten.

Lees meer

HUB

Matexi families worden bedankt

De phygital Herculean experience, met maximale participatie en lifetime memories. Een ideale formule om bijvoorbeeld te combineren met een meeting en/of diner. Ook in tijden van social distancing!

Lees meer

Bedrijfsevent

DeGroof Petercam Trophy 2019 bedrijfsevent fabrica
Degroof Petercam aan de slag.

Workshops en speeches combineren met gamification, zorgt gegarandeerd voor een pak meer resonantie! En waarom niet met een knalfeestje met uw eigen awards om de dag compleet te maken?

Lees meer
olympus games teambuilding fabrica employee engagement
Sportieve Teambuilding voor Olympus

Diverse achtergronden

Medewerkers hebben vanuit hun diverse achtergronden uiteenlopende verwachtingspatronen. De nood om uw boodschap met elk van hen te laten resoneren schreeuwt om een verfrissende aanpak.

Het lijkt wel onmogelijk om goed te doen voor iedereen… Organiseren doen we heel graag samen met uw collega’s. Het employee engagement platform ontzorgt u en creëert de juiste vibe.

Onvergetelijke ervaringen en momenten om te koesteren. Daar gaan we voor bij Herculean Alliance! Telkens opnieuw slagen we erin om uw doelpubliek te activeren, inspireren en engageren, over alle lagen heen. Om zo te kneden aan een duurzame en authentieke betrokkenheid van de medewerkers.

Fabrica – employee engagement verbeteren door events.

Online event platform

Een event identiteit creëren, een kalender van alle events en workshops tonen, mensen laten interesse tonen of inschrijven en uitschrijven, communiceren met de juiste content voor tijdens en na het event, foto’s delen, begrijpen wie de deelnemers zijn, vragen stellen over persoonlijke voorkeuren, challenges koppelen aan uw event… het zijn maar enkele uitdagingen die u als bedrijf niet opgelost krijgt door allerhande tooltjes aan mekaar te plakken.

Via ons geïntegreerd platform helpen we bedrijven om die problemen op te lossen. U krijgt een complete omgeving in uw looks waarin alles wat te maken heeft met uw event(s) kan beheerd worden. Het verhoogt het engagement, geeft u inzicht in uw tribe en verlaagt de administratieve lasten. En dàt is nu net onze belangrijkste toegevoegde waarde.

Wil je nog een stap verder gaan en een compleet teamevent creëren met online teampages en rankings? Ook dat kunnen we aanbieden in uw eigen looks en met uw eigen naam. Vokavontuur, Deloitte Games, Olympus Games, Duval Union ski, 70 jaar Intersoc, Alice in Matexi land…het zijn maar enkele van de vele succesvolle realisaties waarin online en offline gecombineerd werden.

Machina employee engagement
Herculean Event platform verlaagt administratie, verhoogt engagement en geeft inzicht.
employee engagement
Een event als middel voor culturele transformatie

Uw event als kick-off voor culturele transformatie

U wilt employee engagement meten en verbeteren en gaat op zoek naar een jaartraject met een mix van allerhande workshops, events, challenges, charity… Hoe zo’n traject uittekenen en beheren? Hoe de betrokkenheid en cultuur ook echt meten voor en na? En van die verschillende momenten éen verhaal maken?

Samen met onze experten bundelen we dit onder één verhaal met slechts één aanspreekpunt voor u. Zo kan u zich focussen op uw core business en op de echte cultuurvraagstukken.

Onze employee engagement aanpak is uniek. Bent u echt nieuwsgierig? Help dan mee aan onze employee engagement index en krijg direct gratis tips & tricks.

Co-creatie met uw team

Wilt u events gebruiken om betrokkenheid te verhogen? Dan raden we u zeker aan om een eigen comité of fun team” op te richten. Uw echte ambassadeurs worden immers graag betrokken bij de realisatie van uw programma.

Laat dat nu net de manier zijn waarop we graag samenwerken. Het liefst van al helpt ons team u op weg met know-how om u het later gewoon zelf kunnen doen. U zou ervan versteld staan hoeveel creativiteit er in uw organisatie zit. Met een beetje professionele hulp zorgen we ervoor dat dit alles efficiënt wordt aangepakt. Ieder zijn stiel.

Heeft u al een social team? Dan zitten we graag eens met hen rond de tafel om te kijken hoe we hen kunnen bijstaan met raad en daad.

Employee Engagement prioriteit HR Magazine Vlerick

Relevante Artikels

Obstacle Run powered by Telenet Business
NextGen Jury Employee Engagement Awards 2024 aangekondigd
Jubileum jaar voor Hercules Trophy België
Interview met MOoN, winnaar Employee Engagement Awards 2023
Ask the Jury – Employee Engagement Awards 2023