image/svg+xml
Herculean Alliance

De eerste vier labours van Hercules Trophy zijn bekend!

By:

YES! Hercules Trophy is nu al volledig uitverkocht. Een nieuw record! Employee engagement is dan ook de prioriteit voor bedrijven vandaag. Deze bedrijven zullen het dit jaar tegen elkaar opnemen in 12 fun games.

Organiseer je liever een private Trophy voor jouw bedrijf in de Hercules Village tijdens de dagen dat er geen Hercules Trophy is? Er zijn nog enkele dagen vrij en we zijn nu al aan het plannen voor 2024.

Ben je al ingeschreven? Cool! We zijn blij om vandaag de eerste vier labours van Hercules trophy 2023 aan te kondigen.

Telenet Business Obstacle Race

De Telenet Business Obstacle Run is niet alleen een uitdaging die je fysieke en mentale kracht test, maar ook een race tegen de klok is. Gelukkig hebben we Telenet Business als sponsor, die bekend staat om zijn snelle internetverbindingen. Telenet Business Obstacle Run is de perfecte uitdaging om je team samen te brengen en de grenzen van snelheid en uithoudingsvermogen te verleggen.

Lindemans Waiters race

Wat kan je van deze uitdaging verwachten? Gaan jullie allemaal verkleed als kelners, met dienbladen vol hapjes en drankjes? Of misschien is het meer een race tegen de klok, waarbij je moet proberen zo snel mogelijk een aantal opdrachten uit te voeren – net als echte obers in een drukke bar of restaurant?
Wie weet krijg je wel allerlei gekke opdrachten voorgeschoteld, zoals een snack serveren aan een celebrity lookalike, of lopen met een lepel op je neus (want ja, dat is natuurlijk een vaardigheid die elke goede ober moet beheersen). Misschien moet je proberen zoveel mogelijk gasten te imponeren met je charme en humor, of juist met je snelheid en efficiëntie.
Wat het ook wordt, ik weet zeker dat je een geweldige tijd zal hebben met de “LINDEMANS Waiters Race” opdracht. Wie weet ben je na afloop een echte ster in het balanceren van dienbladen of het jongleren met drankjes!

Eliminator

De ‘Eliminator’ … Dat klinkt als een uitdaging die je niet kunt laten schieten. Misschien moet je gewoon je innerlijke ninja naar boven halen, of misschien gewoon je sluwe kant laten zien. Wie weet?
Eén ding is zeker: The Eliminator draait om overleven. Maar geen paniek, we bedoelen niet dat je in het wild wordt gedropt en moet overleven op zelfgevangen wild en regenwater. Nee, nee, deze opdracht gaat over een ander soort overleven.
We willen niet te veel verklappen. Het enige wat we kunnen zeggen is dat je het juiste moment moet weten om te springen of te duiken.

Electronic Darts

Eén ding is zeker: je kunt je voorbereiden op een hilarische en onvergetelijke ervaring. Wie weet ontdek je een aantal verborgen talenten in je team. Wij kunnen niet wachten om de nieuwe Dimitri van den Bergh te ontdekken!

5 goede redenen om deel te nemen aan Hercules Trophy

  1. Je hebt ons gemist in 2022.
  2. Leer je collega’s beter kennen op een leuke en andere manier.
  3. Breid je netwerk uit door contacten te leggen tijdens de 12 labours en CxO pétanque
  4. De hapjes en drankjes (what else).
  5. Come as a company, leave as a team!

Denk je “oh nee, ik ben vergeten me in te schrijven”? Het overkomt de beste.

Wil je er nog graag bij zijn met je team of gewoon naar de afterparty komen? Stuur dan een email naar info@herculestrophy.com.

Hercules Trophy is a Herculean Alliance experience.