Aura

Engaged employees create customer delight

Programma's op maat van uw organisatie om het engagement van werknemers te meten en te verbeteren. Ondersteund door ons personaliseerbaar platform.

De vraag is niet langer waarom, maar “hoe”

Aura – meet en verbeter employee engagement door onze methodologie, experten, de zogenaamde moments that matter en ons platform.

Als de CEO van Microsoft, Satya Nadella, poneert dat zijn belangrijkste prioriteit employee engagement is, dan wordt snel duidelijk dat betrokkenheid van medewerkers een van de belangrijkste huidige business tendensen is. Tal van rapporten wezen immers uit dat gelukkige, gezonde medewerkers leiden tot meer omzet.

In de huidige war on talent verkiezen millennials steeds vaker organisaties die de menselijke factor vooropstellen. Business leiders stellen zich de vraag hoe een duurzaam employee engagement te implementeren met 4 generaties aan boord. 

Engagementsprogramma’s bieden een breder perspectief dan de focus op het welzijn of geluk van medewerkers, tenminste als ze in lijn zijn met de bedrijfswaarden en purpose van de organisatie.

87% van de werknemers is niet geëngageerd
employee engagement test

Start met de gratis test en meet uw engagement

Volgens Gallup onderzoek behalen bedrijven met geëngageerde werknemers 2 keer zoveel omzet en zelfs tot 4 keer zoveel winst in vergelijking met andere bedrijven. Het slechte nieuws is echter dat 87% van de medewerkers niet geëngageerd tot zelfs actief gedeëngageerd blijkt.

Wilt u zelf weten hoe het zit met de betrokkenheid van de medewerkers in uw organisatie? Doe de gratis en anonieme engagement test. U ontvangt de whitepaper, boordevol tips en tricks voor uw organisatie.  

Uw bedrijfscultuur vergelijken met andere bedrijven uit uw sector? Neem een kijkje op de publieke Herculean Engagement Index.

Doe de gratis test Vergelijk met de index Meet uw bedrijf

Maak een plan

De Herculean Alliance ontwikkelde een eigen methodologie – gebaseerd op best practices – om employee engagement te meten en te verbeteren, de growth mindset te implementeren en een team van teams te bouwen. We helpen u om uw organisatie vol enthousiame te verbinden met de purpose van het bedrijf. Maar ook om technologische uitdagingen te trotseren, leadership skills op te krikken, uw bedrijfswaarden tot leven te brengen. We helpen u op zoek te gaan naar de purpose van uw organisatie, uw community te activeren en uw mensen opnieuw trots te maken en vertrouwen te geven voor de toekomst.

Inge en Klaus schrijven momenteel aan een boek. Dat gaat over de impact van employee engagement op customer delight. Met heel wat nuttige cases. Wil je hen al aan het werk horen of boeken als keynote speaker? Stuur ons een berichtje.

Reboot programma KanaalZ met Inge
trust common purpose in employee engagement
aura een netwerk van experten in employee engagement

Werk met experten

Herculean Alliance bouwt een ecosysteem van +50 vertrouwde experts in diverse domeinen, gaande van leadership, stress management, mental coaching, voeding, team dynamics, well-being, business transformatie tot trajecten rond bedrijfswaarden.

Onze customer success managers werken een programma op maat uit om employee engagement te optimaliseren, ondersteund door ons platform.

Enkele experten

Kies phygital

We geloven in “phygital”: de verbinding tussen fysieke ervaringen en de digitale leefwereld. Het Herculean platform speelt een cruciale rol bij elk transformatietraject.

We creëren samen één inspirerend verhaal rond uw purpose en transformeren uw medewerkers tot ambassadeurs. We verminderen de administratie die een employee engagement programma met zich meebrengt. Zo kan u focussen op de zaken die echt belangrijk zijn.

De cloud oplossing is eenvoudig op te zetten, te personaliseren en te activeren. Integreert met productiviteitstools zoals Microsoft Teams.

Activeer uw platform
employee engagement platform
Fabrica Herculean Alliance Employee Engagement

Verbeter engagement door moments that matter

Maak van uw events moments that matter! Meet en verbeter de cultuur binnen uw tribe.

Uw bedrijfscultuur is uniek. Uw merk is er één uit de duizend. En dat unieke gevoel moet zich ook vertalen in de manier waarop u interageert met uw fans, klanten, medewerkers, hun familie of andere stakeholders tijdens grote en kleine samenkomsten. Van de yogales, de workshops tot het personeelsfeest of de familiedag. Het verhaal moet kloppen.

De combinatie van ons platform, onze formats en B2B know-how lossen heel wat uitdagingen voor u op. We co-creëren met veel plezier.

Een moment that matters organiseren? Breng teams terug samen met HUB

Doe mee aan de Awards

Volgens de HR barometer 2019 van HRmagazine en Vlerick Business School, komt engagement op de tweede plaats in het prioriteitenlijstje van de HR manager.

Om bewustwording rond engagement te verhogen, zijn we de Employee Engagement Awards gestart. Onder leiding van Conny Vandendriessche gaat een jury van 12 experten én een jongerenjury op zoek naar mooie cases waarvan we de inzichten delen met onze community.

Geen betere manier om met employee engagement aan de slag te gaan dan het vooruitzicht om met je team te schitteren tijdens de awards.

Employee Engagement Awards
Employee Engagement Awards Logo

Relevante Artikels

NextGen Jury Employee Engagement Awards 2024 aangekondigd
Ask the Jury – Employee Engagement Awards 2023
Interview met Pàu winnaar Employee Engagement Awards 2023
Interview met TOPdesk, winnaar Employee Engagement Awards 2023
Hoe waren de Employee Engagement Awards 2023?