hercules trophy 25 jaar
image/svg+xml
Arena

Een nieuwe mijlpaal voor Hercules Trophy

By:

Jubileum 25 jaar Hercules Trophy.
Wist je het al? Het stond in de pers. In 2024 vieren we 25 jaar Hercules Trophy. Ondanks de vele uitdagingen is de Herculeaanse vibe meer dan ooit levend.

En dat is alvast geen fake news, want deze zomer schreven er al 220 bedrijfsteams in voor de Mechelse editie in juni. Het verhogen van engagement van medewerkers en het versterken van de organisatiecultuur worden stilaan een topprioriteit voor bedrijven.

Teams van 5 tot 7 spelers nemen het op een amicale manier tegen elkaar op in 12 fun uitdagingen. En dat betekent dat je dus absoluut geen atleet moet zijn om te kunnen deelnemen. Trouwens, hoe diverser je team, hoe meer kansen om hoog in de rangschikking te eindigen. Maar Hercules Trophy is zoveel meer dan een laagdrempelige bedrijfscompetitie. Fans zullen je enthousiast vertellen over de onvervalste festivalsfeer, de legendarische party’s en de memorabele games. En hoe dit alles leidt tot een sterker team en de trots om te werken voor het bedrijf.

Vorig jaar zakten 700 teams af naar Mechelen, verdeeld over verschillende dagen. Ze deden mee in een van de drie Hercules Trophy edities of tijdens private company days.

Onvergetelijk

Al wie ooit heeft deelgenomen, weet nu al dat de jubileum editie van Hercules Trophy opnieuw onvergetelijk zal zijn. Herinner je je trouwens ons 20-jarige jubileum?

Natuurlijk zorgen we opnieuw voor special guests. Wordt het terug Willy Sommers, Cookies & Cream, Regi, Peter Lutz, Sven Ornelis, Makasi, Bart-Jan Depraetere? We luisteren naar jou, dus laat ons gerust weten hoe jij de party met je collega’s en vrienden wilt.

Straffer dan 2023?

2023 was een fantastisch Trophy seizoen. Na enkele stevige covid jaren kreeg het Hercules Trophy team eindelijk terug een Herculeaanse boost. Danku fans, voor alle steun en het vertrouwen ♥. Players gonna play. And we’re just gonna shake it off, om het met de woorden van Taylor Swift te zeggen.

Onze founder Yves noemt zo’n fenomeen collective resilience in een recente blog. Samen met onze fans, onze crew en onze stakeholders gaan we er nog eens 25 jaar voor. Show us some love en schrijf je team(s) nu in voor het jubileum 25 jaar Hercules Trophy.

Toch eerder op zoek naar een unieke ervaring voor je hele bedrijf en heb je 300 collega’s of meer? Misschien dan toch een private Trophy in onze Village overwegen!