image/svg+xml
Arena

Alle labours van Hercules Trophy 2023 zijn gekend!

By:

Hercules Trophy 2023 op 17, 23 en 24 juni komt steeds dichter en dichter. Hoog tijd om de laatste 4 Labours van Hercules Trophy aan te kondigen, denken we zo!

Welke labours van Hercules Trophy mag je verwachten? Welke zullen je doen overlopen van enthousiasme?

Hier zijn de laatste 4 labours Herculean trophy 2023!

Goodyear Racing

De naam doet vermoeden dat dit iets te maken heeft met onze partner Goodyear en racen, maar wat het precies inhoudt is nog een groot vraagteken. Misschien moet je je voorbereiden op een razendsnelle race tegen de klok waarbij je in recordtijd banden moet verwisselen. Of misschien moet je je verkleden als pitcrewleden en hilarische opdrachten uitvoeren terwijl je doet alsof je bezig bent met het wisselen van banden. Wie weet moet je zelfs met banden sjouwen als onderdeel van een extreme work-out! Wat het ook wordt, één ding is zeker: dit wordt een opdracht waarbij teamwork en hilariteit hand in hand gaan.

SUP

Wat is een SUP board hoor ik je denken? Nou, het is eigenlijk een soort grote surfplank waar je op kunt staan en met een peddel door het water kunt glijden. Het is een soort mix tussen surfen en kanoën, maar dan zonder het gedoe van een wetsuit en een kano.
Wees gerust, zelfs als je nog nooit op een SUP board hebt gestaan, is dat geen probleem. Onze instructeurs leren je de kneepjes van het vak en begeleiden je. Wie weet ontdek je een verborgen talent voor watersport waarvan je nooit wist dat je het had!

Giant Table Soccer

Hou je van caféspelletjes? Dan zul je deze ongetwijfeld leuk vinden! Niet veel anders dan het klassieke tafelvoetbal, behalve dat het speelveld iets groter is en je met 4 teamleden speelt. Opgepast: je kan er een beetje luidruchtig van worden.

Flip it

Ik flip, jij flipt, en we’re all flippin’! En dat is perfect, zolang het maar in dezelfde richting is. Toegegeven, je hebt een beetje energie en lef nodig voor deze. De ultieme test voor team resonantie. Uit de box denken mag. Eruit vallen niet. Katy Perry zong het al: We’re all chained to the rhythm!

Nu alle 12 Hercules labours 2023 gekend zijn, kan je team de joker selecteren. Je joker zet je in op de Hercules labour die je het best kan. Als je het goed doet op die labour, dan krijg je nog eens extra punten. Zo houden we het tactisch en blijft het nog altijd lekker spannend.

Heb je de vorige labours gemist? Hier staan labours 1 tem 4 en hier de labours van 5 tem 8.

5 extra punten sprokkelen kan je ook door je team online in te vullen met je spelers, teamnaam, slogan, favoriete song en de joker voor 11 juni.

Dat is niet alles! Je kan 3 andere teams uitdagen en is je eindrangschikking hoger dan die van hen, dan krijg je ook nog eens extra punten.

Tot slot hang je ook nog eens af van de prestaties van je senior management op de CxO pétanque. Heb je ze nog niet geregistreerd? Doe het dan nu via deze link.

Met andere woorden: het vergt enig tactisch en strategisch inzicht om de legendarische beker te winnen. En de nodige portie geluk kan ook wel een handje toesteken… Fortuna audaces iuvat!