wat een jaar
image/svg+xml
Herculean Alliance

Wat. Een. Jaar.

By:

2021, wat een jaar!

In een jaar vol onzekerheden, angst en vraagtekens, kunnen we alleen maar dankbaar zijn voor wat we de afgelopen maanden opnieuw hebben mogen doen. Het was een jaar van vallen en opstaan. Maar het sprankeltje hoop bleef branden. Mensen verbinden, inspireren, de beste versie van zichzelf naar boven laten brengen… En dit alles ondersteund door ons platform.

It’s a recap

Wat we allemaal hebben kunnen en mogen doen in (de laatste maanden van) 2021? Lang niet alles wat we wouden. Maar we zijn heel blij met de volgende projecten die we hebben toegevoegd aan ons palmares:

 • Continental Let’s Reconnect Day: Herconnecteren met de collega’s en de unieke Conti-cultuur te vieren.
 • Een geweldige teamdag van AZ Monica: Een team company day in het teken van dankbaarheid, warmte, competitie, actie en fun.
 • Foute teambuilding voor de Gemeente Zemst: Een tweejaarlijkse traditie om al haar medewerkers in de bloemetjes te zetten met een teamdag en avondfeest.
 • Arcadiz Anniversary: Een voortraject vol challenges en een live team event om de “20+2”-ste verjaardag te vieren.
 • De 21ste editie van Hercules Trophy uiteraard: Nog steeds tot nader order de coolste corporate team challenge op de planeet.
 • Pink Ladies Games in Geel: Een namiddag fun met vriendinnen, collega’s, oma’s, mama’s en dochters. En je steunt er Think Pink mee.
 • Ordina Urban Battle 2021: Het perfecte startschot van onze partnership om de digitale werkplek te versterken vanuit de kern van de organisatie en de daarbij horende employee experience.
 • Een Herculean Urban Battle voor Cegeka: Ook in deze bizarre tijden zet Cegeka nog meer in op geëngageerde medewerkers.
 • Epiday 2021: Een teamdag voor Sciensano om te (her)connecteren met de collega’s en de vertrekkende stichter van het departement in de bloemetjes te zetten.
 • Soluz.io-collega’s herconnecteren met een HUB.
 • Teambuilding op verplaatsing: Met AsUGo naar Portugal en met NGage naar Spa-Francorchamps. Incentives op en top!
 • Employee Engagement Awards: Een forum waar bedrijven terecht kunnen voor best practices rond employee engagement en waar deelnemers geholpen worden om naar het volgende niveau te gaan.

2021 lieten we dus zeker niet zomaar voorbij gaan. Ondanks de tegenslag bleven we investeren en geloven in de eventsector 💖. Verbinden, elkaar steunen en inzetten op een gezonde en actieve levensstijl waren (en zijn) belangrijker dan ooit.

We zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten die resoluut kozen voor medewerkersbetrokkenheid.

Ook een welgemeende dankjewel voor alle vriendelijke berichten tijdens de drukste en meest rare maanden ooit. Het betekende enorm veel voor heel het Herculean Alliance Team, het gaf ons de moed om blijven door te gaan.

Een Herculeaanse terugblik

Ons team maakte alvast dit filmpje met enkele sfeerbeelden.

Looking back at an empty, inspiring, crazy but extraordinary year!

And it’s a wrap

We zijn nu al benieuwd wat 2022 in petto heeft en hebben er enorm zin in.

2021, wat een jaar. 2022 wordt nog beter, beloofd!