Arcadiz

Arcadiz Anniversary: een voortraject vol challenges en een live team event

Arcadiz AnniversaryArcadiz is een vooraanstaande optische Netwerk Integrator met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en 24/7 monitoren en onderhouden van business kritische telecom netwerken in de Benelux.

Dat 20 jaar bestaan moest dan ook gevierd worden! Na lang uitstellen kon dit jubileum eindelijk plaatsvinden, weliswaar met een iets andere slogan: 20+2 years Arcadiz.

Herculean Alliance organiseerde voor Arcadiz een onvergetelijke team company day, om deze speciale gelegenheid te vieren.

Interactive Herculean Experience

In de aanloop naar de big day, werden de Arcadiz medewerkers uitgedaagd met verschillende team challenges. Met dit voortraject bleven medewerkers verbonden met elkaar tijdens deze bizarre Corona-tijd, werkten ze samen op een andere manier en konden ze al pre-event punten binnenhalen. De competitie startte dus al een jaar voor het echte event. Hoe leuk is dat?

Enkele maandelijkse challenges:

  • Identity Challenge: creëer een originele teamidentiteit
  • Coolest Team Challenge: haal de meeste stemmen binnen
  • Wellbeing Challenge: zet zoveel mogelijk stappen met je team
  • Employer Branding Challenge: maak een creatieve video over je werkervaring bij Arcadiz

In de laatste weken voor het event, werden de teams warm gemaakt met enkele teasers. Zo bleef het nog wat extra spannend…

Arcadiz Anniversary Event

Na lang wachten, was het eindelijk zover! De dag ging van start met een warme verwelkoming, een blij weerzien en een lekker ontbijt.

Na dit gezellige moment was het tijd voor het echte werk: de competitie!

Deel 1: city game

Onvergetelijke momenten worden gecreëerd door de kracht van gamification. ​Deel 1 van de competitie begon met een interactieve stadsbeleving, perfect in tijden van Corona. Voormiddag trokken de teams, met brommer, de stad Antwerpen in voor een uitdagende city game. Wat een entertainment, actie en fun!

Deel 2: bangelijke activiteiten

Na de lunch ging de competitie verder. Drie activiteiten stonden de teams te wachten:

  1. Een vaartocht op een authentiek zeilschip
  2. Al wandelend de stad Antwerpen verder ontdekken met een gids
  3. Een mini Hercules Trophy met enkele battles

Na deze namiddag vol unieke ervaringen, werd dit prachtige Arcadiz-jubileum in schoonheid afgesloten met samen aperitieven, pronken op het podium met je team-award, nagenieten en heerlijk dineren.

De Arcadiz Anniversary was geweldig!