Cegeka

Een Herculean Urban Battle voor Cegeka

Een Herculean Urban Battle voor Cegeka – Cegeka is een Europese aanbieder van IT-oplossingen, diensten en consultancy. Dit family-owned IT-bedrijf werd in 1992 opgericht en heeft sindsdien een boeiende reis doorgemaakt. Vandaag de dag zijn er meer dan 6.500 happy en engaged employees te werk gesteld.

Ook in deze bizarre tijd wil Cegeka haar team niet in de steek laten en nog meer inzetten op geëngageerde medewerkers. Daarom deden ze beroep op de Employee Engagement Experten, Herculean Alliance, om de Cegeka-collega’s samen te brengen en te herconnecteren. Herculean Alliance organiseerde een onvergetelijke Herculean Urban Battle (HUB).

Voortraject: online challenges

Gedurende een volledig jaar werken de Cegeka-medewerkers toe naar het live event. Ze worden aan de hand van verschillende online challenges (Wellbeing Challenge, Bingo, Quiz…) uitgedaagd om in teams hun beste beentje voor te zetten. De verzamelde punten per challenge worden opgeteld en geven de teams een voordeel voor het live event: de Cegeka Urban Battle.

Live event: City Game

De HUB was zowat de kers op de taart, de bekroning na alle online challenges die de teams tijdens de Coronaperiode hebben uitgevoerd.

De Cegeka-teams trekken Mechelen in met iPad in de hand. Ze ontdekken de stad, voeren diverse interactieve opdrachten uit en leren hun collega’s nog beter (en eens op een andere manier) kennen.

Na de City Game werden de winnaars van de HUB challenge bekend gemaakt tijdens de awarduitreiking. Nadien was er tijd voor nagenieten, lachen, hapjes en drankjes in de historische Vleeshalle.

De Cegeka-medewerkers bleven lekker lang plakken, dus ja, de Herculean Urban Battle voor Cegeka was meer dan geslaagd 😉