Continental

Continental Let’s Reconnect Day

Continental Let’s Reconnect Day.Continental is een bandenfabrikant die veilige, efficiënte en prestatiegerichte banden voor personenwagens, bedrijfsvoertuigen en tweewielers maakt. Al sinds 1871 blinken zij uit op gebied van bandentechnologie en -productie.

Om de mijlpaal “Back to the office at last” niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, besloot Continental een company team day met Herculean Alliance te organiseren, met als doel te herconnecteren met de collega’s en de unieke Conti-cultuur te vieren.

Omdat Continental van hun hoofdkantoor in Diegem een inspirerende werkplek wil maken voor iedereen, vond deze team day plaats op eigen playground; een echte thuismatch dus.

Let’s Reconnect Day!

En of het een blij weerzien was. Vanaf het eerste moment herconnecteerden de Conti-medewerkers. Vrolijke gezichten, leuke gesprekken, handshakes… Wat was dat mooi om te zien. Iedereen was helemaal klaar voor de unieke ervaring; een dag vol inhoud, actie en plezier.

Na het heerlijke ontbijt, de informatieve sessie over Continentals NWOW 3.0, het lunchmoment en de HAKKA, was het tijd voor actie. De geweldige medewerkers smeten zich volledig tijdens de laagdrempelige competitie, gebaseerd op het Hercules Trophy-concept. Niets dan lachende gezichten te zien gedurende de zes battles (en mogelijks een druppeltje). Dit bevestigde nog maar eens dat onvergetelijke momenten ontstaan ​​door de kracht van gamification.

Een mooie dagafsluiting volgde met een gevarieerd avondbuffet, nog meer herconnecteren en tal van fotomomenten om deze dag memorabel te maken.

Of de missie van Continental Let’s Reconnect Day geslaagd was? ECHT WEL! Bekijk hieronder de after movie.