Gemeente Zemst

Foute teambuilding voor Gemeente Zemst

Teamdag Gemeente Zemst: Faut Sempst – De Gemeente Zemst heeft een tweejaarlijkse traditie om al haar medewerkers in de bloemetjes te zetten met een teamdag en avondfeest. Voor de tweede keer op rij koos de gemeente na een openbare aanbesteding voor Herculean Alliance. Het thema voor deze editie was helemaal fout. Vandaar de naam Faut Sempst.

Omwille van de pandemie moest het feest echter meermaals worden uitgesteld. Maar na anderhalf jaar was het eindelijk zo ver. Het werd een onvergetelijke dag, met een spetterend feest als kers op de taart. Niet alleen alle medewerkers genoten zichtbaar. Maar ook voor het eigen Herculean Alliance team zal deze ervaring niet licht vergeten. Eindelijk mocht het team terug de handen uit de mouwen steken en doen wat ons het nauwst aan het hart ligt: mensen connecteren.

Deel 1: Teambuilding

De dag startte met een competitie in een faute sfeer. De medewerkers van de gemeente Zemst namen het in teams tegen elkaar op in vijf ludieke, actieve uitdagingen. De vijf battles vormden de ideale mix tussen inzicht, techniek, behendigheid en teamwerk. Dus voor ieder wat wils. Niet alleen de best presterende teams werden trouwens beloond. Ook de slimste, coolste en best verklede teams kregen een prijs.

Deel 2: personeelsfeest

Na al deze adrenaline was het hoog tijd voor wat lekkers en een feestje! De medewerkers werden verwend met een zomerbar, overheerlijk eten en een ‘foute’ party. Het thema werd consequent doorgetrokken en de medewerkers hadden hun uiterste best gedaan om in hun meest ‘faute’ stijl te verschijnen. De meest verrassende outfits passeerden de revue, van 80’s kostuum tot carnavalstenue. Zonder overdrijven: amazing!

Bekijk hieronder de after-movie van de Teamdag Gemeente Zemst: Faut Sempst

Een team company day is niet enkel weggelegd voor bedrijven. Ook overheidsinstellingen hebben recht op beproefde concepten zoals de onze. Zelf werkzaam in de overheid en op zoek naar een concept om je collega ambtenaren op een vernieuwende manier bij elkaar te brengen? Contacteer ons op info@herculeanalliance.be .