AZ Monica

Een geweldige teamdag van AZ Monica

Een geweldige teamdag van AZ MonicaAZ Monica, een ziekenhuis met campussen in Antwerpen-centrum en Deurne, wil met alle medewerkers samen op een respectvolle, vriendelijke manier toegankelijke kwaliteitsgeneeskunde en -zorg aanbieden. Ze geloven sterk in: “Quality is a science. Service is an art.”

Na maanden nog harder werken, nog meer voor mensen zorgen, nog meer en langere shiften draaien; alsook binnen zitten, eenzaamheid, angst, woede en gebrek aan sociale bijeenkomsten, vond AZ Monica dat hun personeel een fantastische teamdag verdiende. Herculean Alliance maakte dit waar en organiseerde voor AZ Monica een team company day, gebaseerd op het Hercules Trophy-concept. De Teamdag AZ Monica stond in teken van dankbaarheid, warmte, herconnecteren, competitie, actie en fun.

De medewerkers genoten van een warme verwelkoming, een team competitie met 10 geweldige uitdagingen, overheerlijke happekes en tappekes, een moment van shinen en eer tijdens de awards… En uiteraard kwam ook een knaller als afsluiter aan bod: een TOP dansfeest!

Benieuwd naar deze geweldige teamdag van AZ Monica? Bekijk hieronder de after movie!