image/svg+xml
Herculean Alliance

Een Herculeaanse stage, iets voor jou?

By:

Een Herculeaanse stage, iets voor jou? – Join our team!!

Ieder jaar komen er steeds meer stagiairs afgezakt naar ons Herculeaans kantoor in De Vleeshalle te Mechelen, om er de stage van hun leven te lopen. Door de ondernemende spirit van Herculean Alliance, zal je je vanaf dag 1 als part of the team voelen en direct impact hebben op het resultaat.

Ieder jaar schreven alle stagiairs van de UCLL, KDG, Thomas More, Uantwerpen, VUB… een heel persoonlijke blog over hun eigen ervaring bij Herculean Alliance:

Al die geweldige stagiairs hebben stuk voor stuk een plaats in ons hart verdiend. We zien of horen mekaar nog regelmatig en we beschouwen hen nu ook als echte ambassadeurs met toegang tot onze Ambassadors Club.

Zo kunnen ze ook hun eigen netwerk versterken en wie weet wel de werkgever van hun dromen tegenkomen. Of zelfs blijven plakken bij ons, zoals enkele stagiair(e)s hebben gedaan en nu een vaste waarde vormen binnen ons Herculean Alliance team. Super toch?

Dus, een Herculeaanse stage iets voor jou? Call us of stuur een mail naar info@herculeanalliance.com

De eerste kandidaten zijn al bevestigd 😉