image/svg+xml
Herculean Alliance

Een plek waar je je écht thuis voelt – 4 maanden later

By:

Een plek waar je je écht thuis voelt – 4 maanden later. Even geleden vertelde ik je hoe ik energievol aan mijn stage begon bij Herculean. Was het maar een beginnersgelukje of ben ik nog steeds zo enthousiast? Let’s find out!

Mijn stage in een notendop

Wat doe ik zoal op een doordeweekse werkdag? Het is alvast heel divers!

Crew Management

Crew voor al onze events vinden via de verschillende kanalen, alle praktische uitleg geven en uiteraard hen animeren en motiveren : dat hoort sinds enige tijd bij mijn takenpakket. Blijkbaar beschouwen ze me een beetje als de mamafiguur!

Social media

Enerzijds ben ik samen met mijn medestagiair Walt verantwoordelijk voor de social media van de Hercules Trophy. Anderzijds ben ik samen met mijn andere medestagiaire Annika verantwoordelijk voor de social media van de Pink Ladies Games. Dat blijkt precies wel mijn ding te zijn als digital native.

Blogs

Tijdens mijn stage ontdek ik een nieuw talent (dat ik waarschijnlijk van mijn mama heb geërfd): blogs schrijven. Zalig om je uit te leven en zo heerlijk vrolijk te schrijven over dingen waar je zelf ook achter staat. Deze blog dan zien verschijnen en zien hoeveel ze wordt gelezen en zelfs gedeeld wordt, dat geeft gewoon een fantastisch gevoel!

Klanten

Omgaan met klanten, klantgericht handelen zonder de doelen van het bedrijf te verliezen, is nieuw voor mij. Ik ben zo blij dat Herculean me hiervan laat proeven, dat ik een kans krijg dit aspect te ontdekken en me eigen te maken. Ja, dit blijkt een sterkte van mij te zijn.

Interne fun

Zoals iedereen mij beschrijft, ben ik de enthousiaste, goedlachse collega van de hoop. Ik hou enorm van de leuke sfeer die er op kantoor is en probeer al mijn collega’s te leren kennen en interesse te tonen in hen. Ik plan onze teambuildings en zorg voor de gezellige momentjes op kantoor. Zo gingen we samen uit eten in Leuven (uiteraard met de bijhorende afterparty), eten we bij goed weer altijd buiten, BBQ’en we regelmatig op vrijdagmiddag, gaan we voor wat drinks een terrasje doen en ongeacht hoe laat het al is, sluiten we de werkweek steevast af met een after-work drink.

Wat ik het leukste vond? Dat kan ik écht niet kiezen. Het leuke is dat Inge, Yves en Kris (en uiteraard de andere collega’s) in mij geloofden en mij zoveel vrijheid en zelfstandigheid hebben gegeven. Ik kan deze stageplaats alleen maar aanraden bij anderen.

Een Herculeaanse toekomst?

Zoals Inge het zou zeggen: gewoon doen 😉