image/svg+xml
Herculean Alliance

Jouw stage bij Herculean?

By:

Jouw stage bij Herculean? Op zoek naar een coole stageplaats? Ieder jaar komen er steeds meer stagiairs afgezakt naar Herculean om er de stage van hun leven te doen. Door de ondernemende spirit van Herculean, zal je je vanaf dag 1 als part of the team voelen en direct impact hebben op het resultaat.

Vorig jaar schreven alle stagiairs van de UCLL een heel persoonlijke blog over hun eigen ervaring bij Herculean:

Al die geweldige stagiairs hebben stuk voor stuk een plaats in ons hart verdiend. We zien of horen mekaar nog regelmatig en we beschouwen hen nu ook als echte ambassadeurs met toegang tot onze Ambassadors Club.

Zo kunnen ze ook hun eigen netwerk versterken en wie weet wel de werkgever van hun dromen tegenkomen.

Jouw stage bij Herculean? Call us of stuur een mail naar info@herculeanalliance.com! De eerste 3 kandidaten zijn al bevestigd.