Bwell Lifestyle Support

Get it done

Dé lifestyle partner voor uw bedrijf.

We hebben met zijn allen in 2020 al heel wat geleerd en ieders leven is mogelijk drastisch veranderd. Dat hoeft niet persé een negatief effect te zijn en heeft misschien geleid tot nieuwe opportuniteiten voor zowel medewerkers als bedrijven. Bwell Lifestyle Support helpt bedrijven en medewerkers bij het vinden van de ideale balans tussen werk en privé en geeft gericht advies over de manier waarop er meer aandacht kan geschonken worden aan een gezonde levensstijl in combinatie met het professionele leven. Bedrijven kunnen de betrokkenheid van hun medewerkers verbeteren en ondersteunen door meer in te zetten op wellbeing binnen de organisatie.

Wat maakt onze lifestyle support uniek?

Bwell lifestyle support is uw ideale partner om de gezondheid van uw medewerkers in kaart te brengen maar werkt ook samen met u de juiste acties uit die ervoor zorgen dat medewerkers meer productief en geëngageerd zijn in hun carrière . We beschikken zowel over online als offline solutions die u kan inzetten om gericht te werken aan een beter beleid rond wellbeing in uw organisatie. Met behulp van een wellbeing coach gaat u aan de slag om een plan uit te werken zodat alle medewerkers binnen uw organisatie betrokken geraken bij het traject. Medewerkers kunnen aan de hand van persoonlijke trajecten en groepsactiviteiten een traject doorlopen met een dagelijkse follow up zodat iedereen op eigen tempo kan werken naar zijn doelstellingen. De wellbeing coach coördineert het geheel en rapporteert aan de hand van tools met het management van de organisatie.

Wilt u meer weten dan kan u me steeds een persoonlijk bericht nalaten op kris@bwell.be . Verder kan ik u aanraden om mijn blogs onderaan deze pagina te lezen als bijkomende informatie.

Algemene informatie
Regio Antwerpen Vlaams-Brabant
Talen Nederlands,Engels
Doelgroep Van 1 tot en met 250 personen
Website www.bwelltremelo.be
Openingsuren
Maandag 06:00 - 23:00
Dinsdag 06:00 - 23:00
Woensdag 06:00 - 23:00
Donderdag 06:00 - 23:00
Vrijdag 06:00 - 23:00
Zaterdag 06:00 - 23:00
Zondag 06:00 - 23:00
Contactgegevens
Kris Talboom
kris@bwell.be 0478/301202
Contacteer nu

Mijn artikels

Openhartig dubbelinterview tussen twee onderneemsters
Ik train. Dus waar blijft mijn resultaat?
Repeat vs result
Waar staan we nu?
Maandag begin ik!
Opiniestuk Kris Talboom: Hier zitten we dan

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.