Fabrica

Creating moments that matter

Onvergetelijke momenten dankzij de kracht van gamification en authentieke live communication.

Revolutionair.

Teambuilding: het zoveelste cliché? Toch niet. Verlaat de platgetreden paden en leg de lat hoger. We ontketenden een ware revolutie binnen de teambuilding industrie. Dit aan de hand van authentieke formats, ondersteund door het laatste nieuwe platform dat toelaat om weken op voorhand te organiseren, communiceren en engageren. Een geweldig competitief voordeel, dat uw teambuilding evenement veel duurzamer maakt. Vandaar zonder blikken of blozen: de nieuwe dimensie 2.0.  

We bieden u het gemak van een bewezen concept en passen het aan op maat van uw specifieke behoeften. Ons online platform herleidt administratie tot een minimum en zorgt voor een extra gamification laag, waardoor u zich kan concentreren op wat telt. Samenwerken met uw eigen comité? Graag zelfs!

Groepen van 40 tot 10.000+ mensen kunnen terecht bij ons. We raken elk van de deelnemers met een blijvend positieve ervaring.

We zorgen ervoor dat de mayonaise pakt, keer op keer. Hoe divers uw organisatie ook is, we bezorgen uw medewerkers een onvergetelijke totaalervaring, over de grenzen van generaties en culturen heen. En dit vanzelfsprekend binnen de grenzen van uw budget.

Organiseer mijn teambuilding Enkele interessante cases
Unilin
Unilin in volle actie tijdens een 2 daagse teambuilding op een geheime locatie in de Ardennen.

Gerelateerde Artikels

Stijn van Kamp Waes lanceert MissionMe samen met Herculean Alliance.
Dank u 2019, welkom 2020.
Trendbreuk in Familiedagen voor bedrijven
Gebruik gamification voor, tijdens en na je strategy day of bedankfeest
Unilin gaat op Herculeaanse teambuilding