Fabrica

Creating moments that matter

Meer engagement van uw medewerkers dankzij de kracht van gamification en sportainment.

Revolutionair.

Teambuilding: creating moments that matter.

Teambuilding: het zoveelste cliché? Toch niet. Verlaat de platgetreden paden en leg de lat hoger. We ontketenden een ware revolutie binnen de teambuilding industrie. Dit aan de hand van authentieke formats, ondersteund door het laatste nieuwe platform dat toelaat om weken op voorhand te organiseren, communiceren en engageren. Een geweldig competitief voordeel, dat uw teambuilding evenement veel duurzamer maakt. Vandaar zonder blikken of blozen: de nieuwe dimensie 2.0.  

We bieden u het gemak van een bewezen concept en passen het aan op maat van uw specifieke behoeften. Ons online platform herleidt administratie tot een minimum en zorgt voor een extra gamification laag, waardoor u zich kan concentreren op wat telt. Samenwerken met uw eigen comité? Graag zelfs!

Groepen van 40 tot 10.000+ mensen kunnen terecht bij ons. We raken elk van de deelnemers met een blijvend positieve ervaring.

We zorgen ervoor dat de mayonaise pakt, keer op keer. Hoe divers uw organisatie ook is, we bezorgen uw medewerkers een onvergetelijke totaalervaring, over de grenzen van generaties en culturen heen. En dit vanzelfsprekend binnen de grenzen van uw budget.

Naast teambuildings organiseren we ook familiedagen of bedrijfsevents. Wil je graag employee engagement meten en een compleet playbook maken? Dat kan ook.

Organiseer mijn teambuilding Enkele interessante cases
Unilin
Unilin in volle actie tijdens een 2 daagse teambuilding op een geheime locatie in de Ardennen.

Pomax Games

Company Games

Een eigen sportdag? Met uw team een hele dag of namiddag leuke battles uitvechten die in lijn zijn met uw boodschap? Daarna een BBQ en een feestje? We hebben een compleet concept inclusief online platform waar teams op voorhand gevormd worden en helemaal toeleven naar D-Day!

Werkt zeer goed voor groepen van meer dan 100 mensen.

Hier alvast een voorbeeld van de Deloitte Games en de Pomax Games.

Uw city game

Herculean Alliance ontwikkelde een uniek city game waarbij uw team op eender welke locatie uw eigen games en uitdagingen volbrengen. We komen langs, luisteren naar uw doelstellingen, bedenken samen allerhande uitdagingen, zoeken een relevante locatie en nemen de organisatie met iPads en crew voor onze rekening. Schitterende foto’s, video’s en ervaringen gegarandeerd!

Werkt goed voor kleine én voor grote groepen.

Alice In Matexiland

Huur een dorp

In juni en september slaat de Hercules Trophy zijn tenten op in Mechelen en Leuven. U kan als bedrijf die village voor en na de Trophy afhuren om er samen met ons uw eigen teambuilding, bedrijfsevent of familiedag te organiseren. Lees hier alles over de voordelen.

Ideaal vanaf 100 mensen, zoals bijvoorbeeld Degroof Petercam.

Rent a village

Relevante Artikels

Een nieuwe mijlpaal voor Hercules Trophy
Je eigen bedrijfsfestival organiseren? Zo doe je dat!
Compass Group Office Games
Een Urban Battle voor Aveve
Een Urban Battle voor Gantrade