Compass Group

Compass Group Office Games

Om de mijlpaal “A new office” niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, besloot Compass Group de Office Games met Herculean Alliance te organiseren. Het doel? De collega’s hun nieuwe kantooromgeving te laten ontdekken en te herconnecteren natuurlijk!

Omdat Compass Group onlangs het hoofdkantoor verhuisde naar Machelen en hier dus ook een inspirerende werkplek wil maken voor iedereen, vonden deze Office Games plaats in hun eigen werkplek op de 5de verdieping. Een echte thuismatch dus!

The Compass Group Office Games!

En of het een blij weerzien was. Vanaf het eerste moment was het meteen raak. Vrolijke begroetingen, handshakes… Mooi om te zien.

Na het heerlijke ontbijt (klaargemaakt door Compass Group zelf -dat is het voordeel als je klant een catering bedrijf is natuurlijk) en de officiële inhuldiging was het tijd voor het eerste actiemoment. De medewerkers smeten zich volledig tijdens de befaamde ‘Herculean 1 tegen Allen’. Alle medewerkers kregen exact 1u de tijd om meer dan 20 groepsopdrachten uit te voeren, die verspreid waren over heel het kantoor.

De echte competitie ging van start na de lunch. De 16 teams maakten zich klaar voor de games. Een laagdrempelige competitie, gebaseerd op het Hercules Trophy-concept. Zo moesten ze 5 office challenges tot een goed einde brengen. Ooit al pony moeten rijden tussen de kantoren? Of iemand geblinddoekt moeten repatriëren naar de EHBO ruimte? Echte moments that matter dus, en dat dankzij de kracht van gamification.

Een mooie dagafsluiting volgde met een gevarieerde aperitief en de prijsuitreiking aan de nieuwe bar van Compass Group. Want zo’n dag, dat moet je natuurlijk afsluiten in stijl.