Hella Van Laer

Breek met hoe je eet!

Ken je (di)eetvalkuilen en ga voor een gebalanceerder leven.

Veel boekenkasten staan tegenwoordig vol kook- en dieetboeken. Gezonde voeding is nog nooit zo ‘hot’ geweest. De huidige covid-19 crisis duidt nog eens op het enorme belang van preventie en gezonde voeding. En toch is het op lange termijn niet evident om steeds opnieuw gezonde keuzes te maken. Bij veel mensen sluipt het gewicht er dan ook doorheen de jaren langzaamaan bij en kampen daardoor met verschillende (chronische) gezondheidskwalen.

Hella bundelt alle mogelijke valkuilen in een praktische keynote en legt vanuit haar jarenlange praktijkervaring alle mogelijke valkuilen bloot met telkens gerichte oplossingen. Door middel van een praktisch stappenplan worden alle mogelijke barrières aangekaart en besproken. Ben je wel echt gemotiveerd om je minder gezonde gewoontes te veranderen? En heeft ‘motivatie’ wel invloed op je gedrag? Waarom lijkt ons brein ons elke keer te foppen zodat we telkens weer hervallen? Welke hormonale factoren spelen een belangrijke rol en wat kunnen we er zelf gemakkelijk aan veranderen? 

Gezonde werknemers hebben minder ziekteverzuim, zijn gelukkiger, creatiever. Wat kan je als bedrijf hierin betekenen? Los je het op met een fruitmand te plaatsen en een keynote te organiseren? Welke acties kan je écht ondernemen die wél concreet invloed hebben.

Leer je eigen valkuilen en minder gezonde patronen en gewoontes (h)erkennen en veranderen, stap voor stap. Door middel van enkele praktische tools kan je ook direct zelf aan de slag. 

Het boek ‘Breek met hoe je eet‘, uitgegeven door Van Halewyck, staat alvast vol praktische tips hoe je gezonde voornemens langer en realistisch kan volhouden.

Hella is tevens mede-oprichtster van Gezonde Drukte, Gezonde Drukte is ontsproten uit de gezonde geesten van 4 mama’s. We zijn foodlovers die genieten van de combinatie van ons gezin, toffe job en bruisend sociaal leven, maar vaak botsend op tijdsgebrek. Sinds jaren is onze hamvraag: ‘Hoe krijgen we toch gezond eten op tafel mét applaus van de kids?’. Naast de succesvolle blog zijn er intussen ook twee kookboeken uitgebracht ‘Wat eten we vanavond?‘, ‘Wat eten we vanavond? 2‘ (Van Halewyck).

Opinie..

Connecteer alvast op LinkedIn.

Algemene informatie
Regio Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen
Talen Nederlands,Engels
Doelgroep Van 1 tot en met 200 personen
Website www.hellavanlaer.be
Openingsuren
Maandag 8-23
Dinsdag 8-23
Woensdag 8-23
Donderdag 8-23
Vrijdag 8-23
Zaterdag
Zondag
Contactgegevens
Hella Van Laer
hellavanlaer@telenet.be +32491528499
Contacteer nu

Mijn artikels

Dat vervloekt emotioneel eten..
Waarom we ons al beter 7 maanden eerder hadden gericht op preventie
Overtollige Corona-kilo’s?
De vet koele Douchechallenge uit Nederland
Opiniestuk voedingswetenschapper Hella Van Laer: pak ook die andere pandemie aan

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.