Built For Endurance

Lead in life and business

Over Lieven

Lieven heeft steeds een passie gehad om zijn grenzen te ontdekken, zowel fysiek als mentaal. Dit bracht hem naar de meest desolate plekken ter wereld zoals de Sahara woestijn en de jungle van Brazilië. Hier liep hij ultramarathons van meer dan 200 km met als één doel. Terug de connectie vinden met zijn natuur en de tools ontdekken om de beste versie van zichzelf te worden. Vanuit deze passie richtte hij in 2017 Built For Endurance op.

Via ervaringsgerichte workshops, gebruik makende van onder andere krachtige ademhalingstechnieken en ijsbaden, helpt Lieven leiders om terug in connectie te komen met zichzelf. Van daaruit helpt hij hen op hun pad van persoonlijke groei en reikt hij hen allerhande tools aan om het algemeen welzijn te bevorderen.

Met zijn jarenlange ervaring als manager en change consultant, binnen diverse strategische rollen, is Lieven de geknipte persoon om de vertaalslag van persoonlijke groei en welzijn te maken naar de werkvloer.

Services

We bieden diverse op maat uitgewerkte workshops, retreats of programma’s aan die draaien rond persoonlijk leiderschap en welzijn. Enkele voorbeelden zijn:

  • Wim Hof Fundamentals: Als gecertificeerd Wim Hof instructeur leert Lieven je de kracht ontdekken van ademhaling en ijsbaden. In een 4 uur durende workshop leer je diverse technieken die je dagelijks kan gebruiken om terug controle te krijgen over je mentale en fysieke gezondheid.
  • Vuurloop workshop: Lieven is door de Amerikaanse Peggy Dylan getraind in het begeleiden van een vuurloopceremonie. De vuurloop is een eeuwenoude traditie die in onze huidige maatschappij ingezet wordt als krachtige tool voor verbinding en empowerment. Tijdens de workshop leren we hoe we vanuit onze angsten de kracht kunnen vinden om over het vuur te lopen, richting ons doel.
Algemene informatie
Regio België
Talen Nederlands,Engels
Doelgroep Van 1 tot en met 300 personen
Website www.builtforendurance.be
Openingsuren
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Contactgegevens
Lieven Van Linden
lieven@builtforendurance.be +32496190607
Contacteer nu

Mijn artikels

Waarom we meer onze adem moeten inhouden
5 redenen om te starten met een koude douche
Met z’n allen terug in connectie

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.