image/svg+xml
Arena

Breaking: de laatste 3 labours voor Hercules Trophy Mechelen!

By:

Breaking: de laatste 3 labours voor Hercules Trophy Mechelen! Om de affiche helemaal compleet te maken: hier zijn de laatste drie labours voor de 20steeditie van Hercules Trophy Mechelen. Naar aloude traditie komt onze CxO Pétanque terug naar Mechelen. De titel van voorlaatste labour is voor SUP, ideaal voor de waterratten. De laatste labour is een klepper van formaat. De gloednieuwe Caterpillar Big 5 zal voor ieder team een ware uitdaging zijn. 

CxO Pétanque

De CxO Pétanque is naar jaarlijkse gewoonte een labour op de Hercules Trophy. Het verschil met de andere labours is dat in deze challenge de directieleden aan bod komen. Het is dus niet het ingeschreven team, maar de directie van het bedrijf dat hier zijn beste beentje voor zet. Ideaal moment dus om het vertrouwen in je directie op te krikken…? Per deelnemend bedrijf mogen twee directieleden deelnemen aan de labour. Nieuw sinds dit jaar: Ook bestuursleden van bedrijven die geen team hebben ingeschreven deelnemen. Ze kunnen zich apart inschrijven voor de CxO Petanque via volgende link: www.cxopetanque.com

Caterpillar Big 5

Een gloednieuwe labour op de Hercules Trophy. De Caterpillar Big 5 maakt zelfs van echte deskvreters stoere werfratten. Je bevindt je op een werf en krijgt de taak om al het zware werk gedaan te krijgen. De bedoeling is om met je team een parcours af te leggen tussen de graafmachines. Je neemt een band mee langsheen dit parcours. Klein detailke: de band is iets groter dan een standaard autoband. De challenge is niet voor niets powered by Caterpillar.

Let’s Do The Work!

SUP

De Stand Up Paddle is terug! Laat die tegenstanders het betere SUPwerk zien en peddel je een weg naar de overwinning. Dit doe je door met je team het aangegeven parcours zo snel mogelijk af te leggen. Blijven staan is de boodschap, maar onze Hercules Lifeguards houden steeds een oogje in het zeil voor mocht je toch met evenwichtsproblemen te maken krijgen. 😉

Ziezo: Alle labours zijn vrijgegeven. Tijd om je volledig voor te bereiden om de concurrentie weg te blazen! Om er zeker van te zijn dat jullie klaar zijn voor elke uitdaging, sommen we alle labours nog even voor jullie op.

 1. Water World
 2. Suzuki Swift Road Trip
 3. Belly Slide
 4. Blindfolded Golf karts powered by Made In
 5. Truck Pulling
 6. Brain Labour
 7. Bumper Balls
 8. Sky Bikes powered by Telenet Business
 9. Archery Tag
 10. CxO Petanque
 11. Caterpillar Big 5
 12. SUP