image/svg+xml
Arena

What’s next? Volgende 3 Herculeaanse labours

By:

What’s next? Volgende 3 Herculeaanse labours. We gaven je onlangs de eerste 2 werken van de Hercules Trophy al mee. Met Water World’ en ‘Suzuki Roadtrip’ staan er alvast 2 klassiekers op het programma. Vandaag voegen we er 3 kleppers aan toe:

Nummer 3: Bumper Balls

Oh jawel, ook dit jaar is Bumper Balls weer van de partij. En over een partij gesproken… Maak je alvast op voor een pittige wedstrijd! Want voor deze challenge komt balgevoel zeker en letterlijk van pas. Gehuld in een opblaasbare bal zal je balvaardigheid en ploegspel op de proef worden gesteld tijdens deze ludieke voetbalmatch. Ken jij nog mensen die ‘lekker kunnen ballen’? Stel ze op!

Nummer 4: Truck Pulling

Welk team beschikt er over de kracht van Hercules? Voor de Truck Pulling challenge komen spierballen namelijk goed van pas. De krachten bundelen en de truck zo snel mogelijk langs het parcours loodsen is de uitdaging. Voor deze kuitenbijter beschik je best over een dosis doorzettingsvermogen en samenwerking. Dat kunnen we toch vooral afleiden uit onderstaande greep van de voorbije edities… Alles geven hé!

Nummer 5: Brain Labour

De ervaren rotten weten intussen dat de slimmerds ook niet mogen ontbreken in je team. Zeker als je aan het einde van de rit graag de Smartest Team Award in de wacht sleept. Voor deze vaste waarde steek je best de koppen bij elkaar om zo snel mogelijk de meeste juiste antwoorden te vinden. Een hoop inzicht en probleemoplossend denken kunnen je al heel wat punten opleveren.

7 redenen waarom je er zeker bij moet zijn op de Hercules Trophy

  1. De 2 eerste waren al niet te missen?!
  2. Leer je collega’s op een andere manier kennen.
  3. Network er tussen de labours op los.
  4. De hapjes en de drankjes (what else)
  5. Geniet van de Herculean vibe, ook tijdens de after-party!
  6. Come as a company, leave as a team
  7. Hercules Trophy wordt maar één keer 20 jaar hé 😉