image/svg+xml
Arena

The big 4. Hier zijn de volgende Herculeaanse labours!

By:

The big 4. Hier zijn de volgende Herculeaanse labours! Geen Hercules Trophy zonder nog meer memorabele labours. De eerste 5 weten jullie ondertussen al, maar wij zijn er van overtuigd dat jullie ook nieuwsgierig zijn naar de rest! Zet je rustig neer bij het lezen van deze blog en schrijf je daarna snel in voor de Hercules Trophy van 2019. 😉

Nr 6. Sky Bikes powered by Telenet Business

Ben jij de snelste wielrenner van je groep en ben je een echte durver? Dan is de Sky Bike van Telenet Business er eentje voor jou! Op een fiets 60 meter de lucht in gaan en dit in een competitie geeft gegarandeerd een adrenaline kick. Vergeet ook zeker niet te genieten van het zicht!


The big 4. Hier zijn de volgende Herculeaanse labours!

Wie kan er het beste zijn koersbenen volledig uit de pan zwieren, als eerste de top bereiken en zo het team naar de overwinning leiden?

Nr 7. Blindfolded Golf Carts – powered by ‘Made in’

Met een golfkar rijden kan niet zo moeilijk zijn. Maar wat als dit geblinddoekt is en er opdrachten bij komen kijken? Je teamgenoten vertrouwen en goed samen werken is dan plots wel heel belangrijk.

Voor deze uitdaging leg je een parcours af met je team in een golfkar, waarbij de bestuurder geblinddoekt is. Onderweg naar de finish wachten je een paar hindernissen. Begeleid je bestuurder maximaal. Het team dat elkaar blindelings kan vertrouwen racet recht naar de overwinning.

Wij zijn met ons ondernemersplatform Made in (Mechelen) al jaren trouwe partner van Hercules Trophy en staan 100% achter hun missie. De positieve vibes, indrukwekkende activiteiten en focus op ‘als team bereiken we meer’ dragen steevast bij tot onze team spirit. Dit blijft een vaste traditie waar alle collega’s ieder jaar enorm naar uitkijken!”

Talisa Martin, Marketing Manager Made in
The big 4. Hier zijn de volgende Herculeaanse labours!

Nr 8. Belly Slide

De enige challenge waarbij een stevige bierbuik wel een voordeel is! Wie vindt het nu niet tof om vol zeepsop te sliden tot je niet verder kan? Niemand dus! De afstanden van elke teamlid worden bij elkaar opgeteld. Met deze labour is plat gaan van het lachen gegarandeerd!

Ben jij als een raket gebouwd? (Laat ons hopen van niet, maar misschien toch wel enigzins aerodynamisch? Mis dan zeker deze labour niet!

The big 4. Hier zijn de volgende Herculeaanse labours!

Nr 9. Archery Tag

Wie graag paintball speelt, is vast in zijn element bij deze labour. Bij archery tag moet je proberen de vlag van de andere teams te stelen en in jouw kamp te krijgen. Niet geraakt worden door een pijl van de tegenstander is cruciaal! Want met hoe meer je overblijft, hoe meer punten je kan verdienen. Je kan het ook tactisch spelen en het andere bord uitschakelen. Welk team speelt deze het slimst en schiet zich naar de de overwinning?

The big 4. Hier zijn de volgende Herculeaanse labours!

Beginnen de kriebels bij jou ook al te komen? Bij ons alvast wel alleszins! 9 van de 12 Labours zijn ondertussen aangekondigd en de laatste drie zijn in aantocht.

Alles begint vorm te krijgen en wij gaan er op 21,22 en 23 juni een absolute knaleditie van maken.

Tot dan!