image/svg+xml
Herculean Alliance

Spoileralert: eerste labours Hercules Trophy Mechelen

By:

Spoileralert: eerste labours Hercules Trophy Mechelen. Het zal je niet ontgaan zijn: De Hercules Trophy komt er weer aan op 21, 22 en 23 juni in Mechelen en op 28 september in Leuven. Ook hier zullen de leuke, spannende en epische labours er weer bij horen, in onvervalste Herculeaanse stijl. We hebben een paar niet te missen pareltjes in het programma gestopt. Ontdek hier de eerste twee:

Water World

Hou je van obstakels en ben je niet bang voor water? Dan is onze eerste labour iets voor jou! Met de ‘Water World powered by David Lloyd’ heb je de perfecte combinatie van uithouding en teamwork. Baan je een weg op de verschillende onderdelen samen met je team. Het doel is om niet van het obstakel te vallen en een zo goed mogelijke tijd neer te zetten. Haal je innerlijke kat dus boven en zorg ervoor om zonder natte kleren tot aan de overkant te geraken!

34182697_10156466920919866_5002876793707823104_n

Suzuki Swift Road Trip

Voor onze 2de labour ben je in het voordeel als je van reizen houdt, maar voornamelijk als je een krak bent in het inpakken. Zo snel mogelijk de juiste bagage bij elkaar zoeken, inpakken en alles in één Suzuki Swift krijgen is het doel. Vergeet natuurlijk ook niet je teamgenoten mee te nemen op trip. Deze battle zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten en is zeker ééntje dat je niet mag missen!Suzuki roadtrip

6 redenen waarom je er zeker bij moet zijn op de Hercules Trophy

  1. Leer je medewerknemers beter kennen op een ludieke manier.
  2. Maak je netwerk groter door contacten te leggen tijdens één van de 12 battles.
  3. De hapjes en de drankjes (duh)
  4. Geniet van de geweldige sfeer die er is, ook tijdens de party!
  5. Come as a company, leave as a team!
  6. Hercules Trophy wordt maar één keer 20 jaar 😉