image/svg+xml
Arena

Laatste 3 Herculeaanse Werken Mechelen 2018

By:

Laatste 3 Herculeaanse Werken Mechelen 2018. Et voilà: les nouveaux challenges sont arrivés. Een speciale mix voor al wie van teamwerk, brains en water houdt.

De laatste 3 Herculeaanse werken van Mechelen 2018 zijn:

10. Brain Labour
11. Flip It
12. Waterworld

Brain Labour

Een vaste waarde van het Hercules Trophy concept. Inzicht en AB7V8134probleemoplossend denken : twee vereisten bij uitstek om een mooi resultaat neer te zetten. Je staat er niet alleen voor: Deze Challenge doe je met je voltallige team en bekroond worden als “Smartest Team”. Hoe? Door de meeste juiste antwoorden aan te duiden op de kortste tijd. Misschien toch nog gauw de bolleboos van ’t kantoor inschakelen voor jouw team dan?

Flip It

Een absolute Hercules Trophy Classic, die we aan onze anciens niet meer moeten Flip Ituitleggen. Mocht je het gemist hebben: deze Labour is een heuse groepsuitdaging, waarin een opblaasbare, holle kubus centraal staat. Samen met je teamgenoten ga je erin staan en probeer je de Flip It met vereende krachten zo vaak mogelijk te doen kantelen.

Laat je niet vangen: pure kracht doet de kubus maar weinig kantelen. Team work en communicatie daarentegen, zetten je wel op weg naar dat Herculeaans record ‘flippen’. Mocht je grote ambities hebben: dat staat op ruim 100 keer… Benieuwd of jouw team nóg straffer is. Succes!

Waterworld

Helaas voor de fans: Kevin Costner is er niet bij. Maar we kunnen je wel beloven dat deWaterworld Waterworld Labour spannender wordt dan de film! Want wat dacht je anders van een inflatable cross country op het Nekker water?!

Bereid je dus al maar voor op een slipperig parcours op het meer. Snelheid, teamwork en durf heb je nodig om Waterworld tot een goed eind te brengen. Al ga je best niet té snel te werk, want dan zou de grond onder je voeten wel eens kunnen verdwijnen… Zien we jou binnenkort ook lopen op het water?

Nu alle challenges bekend zijn, kan je als team ook je joker kiezen op de team pagina. Veel succes en… may the best team win!

De eerste 9 werken kan je hier vinden: