image/svg+xml
Arena

Tweede Herculeaanse Labour: Laser Clay Shooting!

By:

Tweede Herculeaanse Labour: Laser Clay Shooting! “De boog kan niet altijd gespannen staan”, luidt het spreekwoord. En daar kunnen wij ons helemaal in vinden! Trouwens: anno 2018 kan je toch ook gewoon een lasergun vastnemen om je vaste hand en haviksogen te bewijzen?

Tenminste als je deelneemt aan de Hercules Trophy 2018 in Antwerpen, Mechelen of LaserClayShooting3Leuven. Want we kunnen je nu blij meedelen dat Laser Clay Shooting de tweede officiële Herculeaanse Labour wordt in alle edities! Hoog tijd om de scherpschutter in jezelf boven te halen dus.

Verwacht je aan een heuse precisietest, net zoals bij het traditionele kleiduifschieten. De kleiduiven worden de lucht in gelanceerd -PULL!- en dan is het aan jou om de trekker op het juiste moment over te halen.

Mocht je wapenervaring beperkt gebleven zijn tot het occasionele kermis schietkraam uit je jeugd (net als de onze trouwens), dan hoef je je alvast geen zorgen te maken over de veiligheid. Je krijgt heus geen jachtgeweer, maar wel een laserreplica -zonder gevaar voor de omstaanders. Mocht je veeleer vrezen over je technische skills, onthoud dan vooral dat zelfs Lucky Luke érgens moest beginnen. Wedden dat je in een wip en een gauw, sneller dan je schaduw schiet?

Meer dan 300 teams van ruim 100 bedrijven zullen alvast hun vizier richten op LaserClayShooting2honderden kleiduiven. Het jouwe ook? Inschrijven kan nog steeds voor alle data! Al moeten we je daar wel bij vertellen dat de zaterdageditie in Mechelen op 2 juni nagenoeg uitverkocht is. Snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de eerste Herculeaanse labour 2018? Je vindt hem hier.