image/svg+xml
Arena

Mechelen 2018: de nieuwste Labours oogst

By:

Mechelen 2018: de nieuwste Labours oogst. Over de eerste 6 Labours hadden we al een tipje van de sluier gelicht. Vandaag kondigen we meteen ook de volgende 3 Werken aan voor Mechelen 2018.

Mechelen 2018: de nieuwste Labours oogst:

7. Slippery Stairs
8. CEO Pétanque
9. Fierljeppen

Slippery Stairs

Voor het eerst in België, helemaal uit Japan: Slippery Stairs! Wij zijn nu al grote fan. Wedden dat het ook jouw nummer 1 wordt? Het concept is vrij simpel: iedereen start onderaan en moet zo snel mogelijk bovenaan de trap geraken. Wie dacht in een rotvaart naar boven te spurten, is eraan voor de moeite. De treden zijn immers spekglad! Dolle pret voor wie er zich aan durft te wagen -en misschien nog wel meer voor de omstaanders. Het filmpje hieronder geeft je meteen een heel duidelijk idee van wat je kan verwachten. Al kozen wij -uit veiligheidsoverwegingen- wel voor de variant met een inflatable die speciaal werd ontworpen voor de gelegenheid.

CEO Pétanque

Het officieuze wereldkampioenschap CEO Pétanque kan ook dit jaar niet ontbrekenGreat Pics UAE (54).

Kaderleden, managers en/of directeurs verzamelen al netwerkend punten voor je team. Vergeet hen dus zeker niet tijdig te registreren! Pétanque-ervaring is geen vereiste, een Herculeaanse geest en mindset zijn dat wel. De winnaar verdient trouwens extra punten voor alle deelnemende teams van het bedrijf!

Fierljeppen

Oftewel polsstokverspringen uit Friesland. Niet te verwarren met polsstok hoogspringen welteverstaan. fierljeppenAnders dan bij het klassieke polsstokhoogspringen is het de bedoeling om zo ver mogelijk te fierljeppen/springen. Wat ooit een traditioneel vervoersmiddel was om over Friese sloten te geraken, is nu een leuke sport geworden. Wie weet binnenkort ook razend populair in Mechelen en omstreken?

De eerste 6 Werken van Hercules Mechelen vind je hier:

Volgende week krijg je de finale 3 Werken te zien!