image/svg+xml
Arena

3de Herculeaanse Labour: Suzuki Swift Reverse Driving!

By:

3de Herculeaanse Labour: Suzuki Swift Reverse Driving! Daar is ‘ie dan, de derde labour voor de Hercules Trophy 2018! En het is er weer eentje van formaat: Suzuki Swift Reverse Driving. Samen met je -tijdelijk- rijongeschikte teamleden dagen we je uit om een vlekkeloos achterwaarts parcours te rijden in een spiksplinternieuwe Suzuki Swift. Het compacte formaat van de auto zal je daar vast en zeker bij helpen.

Het zal je niet verbazen dat (team)coördinatie het allerbelangrijkste is bij deze Labour. Maar wat als het inschattingsvermogen van je teamleden het even laat afweten? Geen nood. Dan isSwiftCamera er nog steeds de hoogtechnologische achteruitrijcamera van de wagen zelf waar je op kan -en zult moeten- vertrouwen. Want spiegels gebruiken: Dat is zó 2017!

Eén ding is zeker: als je na deze Labour ooit nog eens een beschonken vriend naar huis moet voeren in zijn eigen wagen met slecht afgestelde spiegels, dan zal je met heimwee terugdenken aan alle technologische snufjes van de nieuwe Swift.

De 3de herculeaanse labour: Suzuki Swift Reverse Driving is één van de twaalf Labours in alle edities van de Hercules Trophy in 2018. Zelf je spectaculaire achteruitrijkunsten bewijzen, samen met je team? Inschrijven kan nog voor:

Benieuwd naar de andere Labours? De Telenet Business Sky Climb en Laser Clay Shooting hebben we al aangekondigd. De andere Labours kan je snel verwachten! Meer informatie of vragen, slechts 1 adres: info@herculestrophy.com.