Hoe waren de Employee Engagement Awards
image/svg+xml
Arena

Hoe waren de Employee Engagement Awards 2023?

By:

It’s a wrap. De editie 2023 is achter de rug. Maar hoe waren de Employee Engagement Awards 2023? Het was opnieuw een mooie editie, met tal van sterke getuigenissen en inspirerende verhalen. Het meest opvallende? De enthousiaste reacties van de kandidaten over het leertraject, en hoeveel ze hebben opgestoken van de community.

Na een boeiend traject met onze coaches, de evaluatie door de juryleden en spannende TV opnames, mochten de laureaten hun trofee eindelijk in ontvangst nemen. Van harte proficiat aan de winnaars: MATEXI, PAU, TOPDESK en MOON RECRUITMENT!

Employee Engagement Awards TOPdesk
Employee Engagement Awards Pau
Employee Engagement Awards Matexi
Employee Engagement Awards MOon Recruitment

De winnaars kregen na een inspirerende 5th Conference volop de gelegenheid om hun verhaal te delen met tips over hoe zij medewerkersbetrokkenheid verhogen in hun organisatie. Ook de jury en de coaches kwamen aan bod.

Vanaf 16 oktober kon je de interviews in de nagelnieuwe studio volgen op Kanaal Z, in Z Extra. De interviews behoorden ook dit jaar opnieuw tot de best bekeken uitzendingen van Kanaal Z! Ook nu nog kan je op de Kanaal Z website de gesprekken bekijken.

Interesse om mee te werken aan ons project in 2024, als partner, jurylid, coach of kandidaat? Contacteer ons.

Hoe werkt het?
Elk jaar kan je vanaf begin januari inschrijven. Vanaf dan nemen de coaches je mee in een heus leertraject. Ook al is het engagement hoog en heb je een duidelijke visie: in een VUCA omgeving blijf je maar beter de vinger aan de pols houden.
Samen met de coaches neem je het beleid rond engagement en welzijn onder de loep, waarbij de link naar de strategie, klantentevredenheid, innovatie en cultuur nooit veraf is. De intensiteit en duurtijd van de begeleiding en interactie met de juryleden en coaches, dat kies je zelf.

Als kandidaat sta je er niet alleen voor. Onze coaches gaan meteen aan de slag met je, om je unieke troeven te ontdekken en je people strategie verder vorm te geven.

De ultieme deadline om in te dienen is pas op 1 september. Maar de begeleiding start al van zodra je inschrijft. We organiseren ook verschillende netwerkmomenten, de Get Togethers, om op een informele manier al kennis te maken met de juryleden, vroegere kandidaten en de hele community.

Leren, delen en netwerken in 1 klap dus.