image/svg+xml
Arena

ShopPIN(K)g weekend in Aarschot

By:

ShopPIN(K)g weekend, welke dame kan dat nu niet bekoren? En dat in het mooie Aarschot? En gecombineerd met onze Pink Ladies Games?! Drie keer FEEST!! Jij komt toch ook?

Pink Ladies Games

Op zaterdag 1 oktober 2022 is het zover: een roze teambuildingsdag met de vriendinnen, met zes ludieke battles, voor het goede doel: Think Pink. Dé ideale manier om de Pink Month te openen als je het ons vraagt. Trommel je collega’s, besties, zussen, mama, oma… op en laat samen je girl power zien gedurende een halve dag fun en actie. Sportief zijn is absoluut geen vereiste, lachen en plezier maken wel 😉

+ Aarschot

1 oktober is het dus in Aarschot te doen. De stad die parelt en bruist van het leven. Heel de zomer kan je genieten van tal van leuke events in Aarschot; van gezellige filmavonden tot markten, kampen, workshops, sportieve activiteiten en nog zoveel meer. De zomer sluiten ze af tijdens het weekend van de klant – met de Pink Ladies Games – waarin de vrouwen centraal zullen staan. Van “in schoonheid afsluiten” gesproken. 🤭 Way to go, Aarschot! 😉

+ shopping weekend

Did someone say shopping? HELL YEAH!!

Het weekend van 1-2 oktober is het herfstshoppen geblazen in Aarschot. Tijdens dit weekend kan je dus niet enkel genieten van onze Games, maar ook van volle straten met animo rond elke hoek. De horeca en winkels toveren hun etalages in het roze en zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt. Whiiii, let’s shop till we drop! 💁‍♀️ 👛

= FEEST

Yep, een feest dat je niet wilt missen. Schrijf je vandaag nog in via onze website, zet je op aanwezig op facebook en bespreek nu al de eerste tactieken. Let the fun begin 🙂

ShopPIN(K)g weekend, here we come!

PS: Onze vorige editie-aankondigingen gemist? Hier vind je die van Waregem en die van Geel.