image/svg+xml
Arena

Geel is het nieuwe roze

By:

Geel is het nieuwe roze, maar dat wisten we al langer! Het is namelijk niet de eerste keer dat de Grote Markt van Geel roze kleurt voor onze Pink Ladies Games.

Pink what?

Pink Ladies Games!

Een onvergetelijke belevenis samen met je vriendinnen/mama/oma/… Het is een ladies-only event waarbij damesteams zich amuseren in 6 ludieke battles, aan een gezonde levensstijl werken en Think Pink steunen. Trommel iedereen op en laat je girl power zien gedurende een halve dag fun en actie. Sportief zijn is absoluut geen vereiste!

En dat in dé bruisende stad?

’t Zal wel zijn!!

Ook dit jaar draagt de stad Geel haar steentje bij aan de strijd tegen borstkanker, en dit op zondag 16 oktober 2022. Save the date want het belooft weeral een knaller van formaat te worden! Bekijk hier de after-movie van de vorige editie.

Waarom meedoen in Geel? Deze stad bruist van leuke events, gezellige boetiekjes en winkels, toeristische trekpleisters, groene landelijke fiets- en wandelroutes en last but not least: echte streeklekkers (aka streekrpoducten)! Mmmm!

Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden, so here you go:

Dus Pink Lady, je moét gewoon inschrijven voor de editie in Geel, vind je ook niet? ’t Wordt weer fenomenaal. Zet je zeker al aanwezig op facebook en nodig wat straffe madammen uit met wie jij graag een team mee vormt.

G⚡️RL POWER!

De Pink Ladies Games ook in jouw stad?

Let’s talk!

Op zoek naar eens iets anders als stad of gemeente? Een sympathiek concept dat verschillende vliegen in één klap vangt? Dat kan! We hebben nog enkele plaatsjes over.

Stuur ons een mailtje: 💌  info@pinkladiesgames.com 💌 

Geel is het nieuwe roze, and we like that! Benieuwd naar de andere roze playgrounds van 2022? Hou dan onze socials zeker in de gaten want binnenkort kondigen we een nieuwe lichting aan 🙂 Hier ontdek je alvast nog een playground.