image/svg+xml
Arena

Waregem kleurt roze!

By:

Waregem kleurt roze, en Valentijnsdag is de ideale dag om dat bekend te maken, vind je ook niet?

Save the date

Yes, het Pink Ladies Games-seizoen gaat binnenkort e-i-n-d-e-l-i-j-k van start. De afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met de voorbereidingen en de heropstart van de eventsector. We weten het wel zeker: 2022 wordt een jaar van gezelligheid, hoop, herconnecteren, ‘terug mogen’ en beetje per beetje de wereld een mooiere plek maken. Ons team is dan ook enorm verheugd de eerste Playground van onze Games te mogen aankondigen: Waregem kleurt op zaterdag 17 september 2022 roze. Het is een primeur, het is namelijk de eerste keer dat we in deze stad ons evenement organiseren en zullen doen wat we graag doen: vrouwen verbinden, laten lachen, steunen en een onvergetelijke dag bezorgen. Ook de founder van Pink Ladies Games is erg excited met deze editie, Waregem was lang haar thuis. Het voelt dus een beetje als thuiskomen.

Check zeker ons facebook-event en zet je al op aanwezig. Meer informatie volgt snel. Hier kan je je alvast inschrijven ;-).

Stad in galop

Waregem, gelegen in het zuidoosten van de provincie West-Vlaanderen, staat voornamelijk bekend als paardenstad. Waarom? De geschiedenis van Waregem is sterk verbonden met de geschiedenis van het paard. Er wordt gezegd dat het paard de nobelste verovering van de mens is. Het staat echter ook vast dat het paard Waregem heeft veroverd…

En nog een leuk weetje: van goede bronnen vernomen we dat de Waregemnaar altijd wel voor een goed feestje te vinden is. Laat dat net iets zijn waar onze Pink Ladies ook wel van houden. Het staat nu al in de sterren geschreven, Pink Ladies Games Waregem 2022 WORDT EEN FEEST!

WarMegem

Wie al eens in Waregem is geweest, kan bevestigen dat je er heel wat gezelligheid tegenkomt, het is echt een WARmE GEMeente en stad. En hoe leuk is hun campagne WarMegem trouwens? Van maandag 7 tot en met zondag 20 februari dopen ze Waregem opnieuw om tot WarMegem. Tijdens deze twee weken, niet toevallig de periode rond Valentijn, maken ze van Waregem de warmste plek van het land! Verschillende stadsdiensten slaan de handen in elkaar en schotelen je een flinke portie hartverwarmende initiatieven voor. Benieuwd naar al hun warme acties en initiatieven? Je ontdekt ze hier.

Waregem kleurt roze

Niet alleen Waregem kleurt roze, ook het hele Pink Ladies Games-seizoen ziet er rooskleurig uit. Stay tuned, want we kondigen snel onze andere playgrounds aan 😉