image/svg+xml
Herculean Alliance

De laatste 4 Herculeaanse labours voor 2022 zijn er!

By:

Hercules Trophy 2022 op 11, 17 en 18 juni komt steeds dichter en dichter. Hoog tijd om de laatste 4 Werken van Hercules aan te kondigen, denken we zo! Welke Werken van Hercules mag je verwachten? Welke labours zullen je doen overlopen van enthousiasme?

Don’t fret… hier zijn de laatste 4 Herculean labours!

Labour 9: Waterworld

Het zal moeilijk worden om droog te blijven in deze uitdaging. Niet alleen moet je verschillende hindernissen overwinnen, je zal ook moeten samenwerken als een team. Ieders unieke krachten zal je moeten bundelen en coördineren. Een beetje zoals een team van navy seals.

Labour 10: Belly Slide

Ooit al eens over een ingezeepte opblaasbaan gegleden voor eeuwige roem? Wel dan is dat binnenkort de eerste keer. Een goede aanloop en afstoot zijn hierbij de truc. Veelgehoorde vraag: kan je beter glijden met een dikke buik? Wel, dat kan voor een keertje misschien wel een voordeel zijn. Aan je team om het te ontdekken… Ready, set, slide!

Labour 11: Kinect Dance

Op de dansvloer vind je het misschien wel stoer met een bierflesje in de hand> aar hier dans je toch het best met je handen vrij. Heb je kinderen? Dan heb je het vast wel eens gedaan. Kinect Dance is een meeslepende dans videogame die je dansbewegingen volgt op nummers van bekende artiesten. Verbrand de dansvloer – en de calorieën terwijl je door de nummers danst en nieuwe bewegingen onder de knie krijgt. Wie is er de ongekroonde koning(in) van de dansvloer?

Labour 12: Pink My Pony

Je vermoedde het vast wel al. Onze ponycycles blijven de publiekslieveling. En na zo lang op stal te staan in de Coronaperiode, konden we niet anders dan hen nog eens onder de mensen te laten komen. Maar deze keer dompelen we hen onder in het roze. En dat speciaal voor onze Pink Ladies Games en Think Pink. Voor deze laatste battle halen we het beste paard van stal. En dat mag je best letterlijk nemen, want tijdens de Pink My Pony labour toveren we je om in een heuse amazone en testen we je champagnepong-worp. Appeltje eitje voor de teams met sublieme balans-, focus- en paardrijskills. Verwacht je aan een dressuur/jumping cross-over waar zelfs Black Beauty van zou huiveren. Misschien toch nog gauw even bij de paardenfluisteraar binnenspringen dan? Yihaaaaa!

Voila, dit zijn alle labours van Hercules Trophy 2022. Wij zijn alvast erg benieuwd hoe je het samen met je team er van af zal brengen. Zet ‘em op! De andere labours vergeten? No problemo, we frissen je geheugen met veel plezier op; go check them out: