image/svg+xml

Daar zijn ze dan: de eerste 4 Werken van Hercules 2022!

By:

De Paasvakantie is voorbij. En dat betekent dat Hercules Trophy 2022 stilaan in zicht is. Dit jaar wordt Hercules Trophy georganiseerd op 11, 17 en 18 juni 2022 in De Nekker, Mechelen. Dit betekent natuurlijk ook dat de twaalf Werken van Hercules bekend gemaakt worden.

Je vraagt je waarschijnlijk af: “Welke twaalf activiteiten heeft de coolste corporate challenge op de planeet in petto na twee lange Coronajaren? Wel, om de spanning er wat in te houden en zoals de traditie het vereist, worden de legendarische Werken mondjesmaat aangekondigd.

En dit zijn de eerste 4:

Charlie’s Labyrinth

Kijk uit voor de mijnen! We zullen de samenwerking en het geheugen van uw team tot het uiterste testen. Stress zal een heel andere betekenis krijgen.

Cross Country

Cross Country, de moeder van alle Herculean labours. Voor sommigen een killer, voor anderen een oude bekende. Denk aan een weg vol hindernissen die jij en je teamgenoten moeten overwinnen. Laat niemand achter. Als je dacht dat opblaasboten voor kinderen waren… denk dan nog maar eens na!

Velodrome

Tot 6 renners nemen het tegen elkaar op in een wielerwedstrijd. Ze trappen op echte statische fietsen en kunnen het verloop van de race zien op de velodrome-tafel waar elk van de deelnemers wordt vertegenwoordigd door een miniatuurwielrenner in dezelfde kleur als de echte fiets. Degene die als eerste over de finish komt, is de winnaar!

Disc Golf

Je bent een golfspeler? Nou, dat zal je niet veel helpen in Disc Golf. Discs, (verborgen) speciale doelen, een kaart en je team. Dat zijn de ingrediënten voor deze uitdaging.

Zie zo, de eerste 4 labours. Benieuwd naar de andere labours? Blijf dan zeker op de hoogte door regelmatig onze website te checken.

Je vergeten in te schrijven? Dan is dit nog mogelijk via onze eventpage. Haast je, want de plekken worden duurder en duurder.

Hercules Trophy is a Heruclean Alliance experience.