image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy 2022: Here come the next 4 labours!

By:

The next 4 labours. Ben je je al een beetje aan het voorbereiden op Hercules Trophy 2022 in Mechelen? Goed zo. Dan zal je vast blij zijn te horen welke de volgende 4 Herculeaanse Werken zijn. De eerste vier challenges werden al eerder aangekondigd. Nog 4 te gaan dus, en we kunnen er helemaal invliegen voor Hercules Trophy op 11, 17 en 18 juni 2022 in de Nekker in Mechelen.

Maar eerst een kleine recap. Wat weten we ondertussen al?

  • Hercules Trophy richt zich op bedrijven die het tegen elkaar opnemen in de 12 Werken van Hercules gedurende 1 dag
  • Deelnemen doe je in teams van 5 tot 7 personen. Een van de teamleden is kapitein
  • Je hoeft heus niet sportief te zijn om mee te doen!
  • De 12 Werken zijn een mix van verschillende vaardigheden, waaronder sterk teamwerk, communicatie, stressbestendigheid, snelheid, handigheid enzovoort
  • Het is een competitie, maar iedereen voelt zich winnaar. Er zijn awards voor de teams die in de top 3 eindigen, maar ook het Slimste, Fairplay, Coolste, Mooiste team wordt bekroond. En, zeg nu zelf, waar zou jij het meest trots op zijn?
  • Bang dat je geen 12 activiteiten op 1 dag kan doen? Geen zorgen. Ook voor ons is dat wat zwaar. De bedoeling is dat de Werken van Hercules uitgevoerd worden door 4 personen in het team. Je kan dus altijd mooi afwisselen, en je moet nooit iets doen waar je je niet comfortabel bij voelt. Dat is pas teamwerk, niet?
  • Hercules Trophy brengt het leukste van een festival, networking event en competitie samen. Het is een groot feest, met andere woorden.

Gerustgesteld? Voel je het kriebelen? Dat is de bedoeling :). Kom. We vliegen er al meteen in!

Labour 5: Archery tag

Tactiek, teamspel, snelheid en precisie: dat zijn de sleutelwoorden om succesvol te zijn in deze challenge. Je hebt goeie schutters nodig, maar moet ook de pijlen van de tegenstanders kunnen ontwijken. Je verstoppen achter obstakels zal je helpen het gevecht te overleven, maar je zult weinig punten scoren. Are your team members wimps or winners? Dat kan je hier te weten komen!

Labour 6: Flip it

Ik flip, jij flipt, en we’re all flippin’! En dat is perfect, zolang het maar in dezelfde richting is. Toegegeven, je hebt een beetje energie en lef nodig voor deze. De ultieme test voor team resonantie. Uit de box denken mag. Eruit vallen niet. Katy Perry zong het al: We’re all chained to the rhythm!

Labour 7: Bubble soccer

Tegen je collega’s botsen, rond stuiteren en rollen over de grond. Mochten aliens onze planeet bezoeken en dit als eerste menselijke activiteit zouden observeren, dan zouden ze vast vol ongeloof het hoofd schudden. En wellicht ook snel hun biezen pakken! Los daarvan blijft Bubble Soccer gewoon hilarisch. Wij krijgen er zelf niet genoeg van om spelers ondersteboven te zien landen met hun benen in de lucht.  Je moet wel gek zijn om niet mee te doen!

Labour 8: Segway powered by Lindemans

Segway – of zei je Swag-way? Want geef nu toe: deze blijft wel enorm veel swag hebben. Je voelt je gewoon een hipster als je hiermee kan rondtoeren. En er komt best wel wat balans, ecologie, plezier en techniek bij kijken. Segway powered door elektriciteit en dus lekker duurzaam. Of was het nu door Brouwerij Lindemans? We zullen het snel genoeg te weten komen!

Dit waren labours 5 tot en met 8. Benieuwd naar de laatste 4 labours? Watch this space! Nu duurt het echt niet lang meer.

Hoe je je moet voorbereiden vind je in ons How to Prepare document 2022. Nog verdere vragen? Onze FAQ pagina helpt je op weg!

Nog een team extra inschrijven? Of nog niet ingeschreven en toch nog meedoen met je bedrijf? Het kan nog even, maar wacht niet te lang. Meer info op onze website.