image/svg+xml
Herculean Alliance

Stage: First time for everything

By:

Mijn eerste stage, mijn eerste dag en mijn eerste week. De week vóór mijn stage begon de stress al. Toen de ochtend aanbrak op mijn eerste stagedag viel de stress helemaal weg, ik had er een “good feeling” bij. Ik werd met open armen ontvangen in het nieuwe kantoor van Herculean Alliance en dacht ik “dit zal ne goeie worden”.

Me, Myself and I

Mijn naam is Louis Stoop en ik studeer Internationaal Ondernemen aan Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en zit in mijn tweede jaar. En sinds deze week ook stagiair bij Herculean Alliance. Ik kwam hier terecht via de Co-founder herself, Inge Van Belle. Toen ze me had uitgelegd hoe het hier allemaal te werk gaat, kon ik die aanbieding niet weigeren.

Ik ben een fanatieke sportliefhebber. Voetbal en Formule 1 zijn mijn go-to sporten om te kijken op een luie zondag. Ik zou mezelf als een ondernemende en toffe jongeman beschrijven die veel ambities heeft. Mijn professionele droom is ook om CEO te worden van een succesvol bedrijf. “Go big or go home” zeg ik altijd.

So far, so good

Mijn eerste week kon niet beter zijn gegaan. Mijn grootste prestatie die week? Ik behaalde mijn SharpSpring certificaat in 3 dagen tijd, dat is het snelste van alle stagiairs in 2022. Mijn grootste teleurstelling? Verkozen tot “Pispaal van de week”. Het is volgens mij ook gewoon traditie om de nieuwkomer als “Pispaal van de week” te verkiezen. Zo waren Yari Laenen en Luna Mampaey ook de winnaars van deze prestigieuze prijs. Dus zal ik die verkiezing met een korreltje zout nemen ;).

Hierbij ook het einde van mijn eerste week dat zeker een succes was in mijn ogen. Ik kijk uit naar de volgende 11 weken!

Enthousiaste groeten
Louis