image/svg+xml
Herculean Alliance

Almost done: stage bij Herculean Alliance

By:

“We do this thing called fun”. Dit kader lacht mij toe als ik aankom op mijn eerste stagedag bij Herculean Alliance. Exact wat ik nodig had op deze regenachtige en (en, jawel, toch iets wat stressvolle) eerste dag.

Na maanden lessen te volgen van thuis en 2 voorgaand stages te midden in de pandemie af te leggen, ben ik zo enthousiast om eindelijk naar kantoor te mogen komen. Nu kan het echte werk beginnen. Helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging weet ik nu al dat het een keitoffe stage wordt, waar ik enorm veel kan leren van een getalenteerd team.

Laat ik me even voorstellen

Mijn naam is Luna, dogmom van een teckel. Een passie voor reizen, en best wel avontuurlijk en nieuwsgierig, zo zou ik mezelf het beste omschrijven. Na mijn bachelor event-en projectmanagement begon ik aan mijn master Bedrijfscommunicatie aan KU Leuven (of van thuis uit ;)). Toch koos ik opnieuw voor een stage met de focus op evenementen, deze keer bij de employee engagement specialist: Herculean Alliance.

De eerste opdrachten

Tijdens mijn zoektocht naar een stage wilde ik vooral bij een plezant bedrijf terechtkomen. Laat ons zeggen dat dit doel meer dan geslaagd is. Mijn stage vond ik via Laura. Laura liep hier namelijk ook stage en werkt hier ondertussen een jaar (en stilaan makelaarster voor stagiairs). Op de eerste dag werd ik hartelijk ontvangen door die one en only Laura, waarvoor bedankt 😉

De komende 6 weken zal ik met veel plezier ondersteunen en bijleren waar nodig. Zo ben ik al meteen aan mijn eerste opdracht bezig: een stageblog schrijven over mijn eerste stageweek. Daarnaast leer ik werken met verschillende programma’s die ik volgende weken nodig zal hebben: sales automation, blogwebsites, een tool om animatiefilmpjes te bewerken, tools om foto’s te editeren, en ga zo naar door. Toe nu toe heb ik al blogs geschreven over physical wellbeing, employee engagement en stress. Verder werkte ik ook al mee aan de Herculean Urban Battle, een city game als teambuilding. Niet bepaald eentonig te noemen…

Op die manier zal de tijd wel heel snel voorbijvliegen. To be continued dus!

Luna