The end
image/svg+xml

Het einde nadert. Mijn stage bij Herculean Alliance zit erop.

By:

Hello again: Yari Laenen, stagiair bij Herculean Alliance. Hier ben ik weer. Ik kruip voor de laatste keer deze stageperiode in mijn pen, of in mijn toetsenbord, beter gezegd. Want het is zover, het einde. Het is mijn laatste week bij Herculean Alliance en dan is een afscheidswoordje wel op zijn plek.

Het lijkt wel gisteren dat ik de blog over mijn eerste week aan het schrijven was.. Dagen en weken zijn voorbij gevlogen, en hoe dichter we bij het einde komen, hoe meer ik besef wat een fantastische tijd ik hier heb mogen beleven. Ik sta zelf versteld van hoe snel je kan gehecht geraken aan een bedrijf, de waarden, de collega’s, … Het hele plaatje.

Ik heb op deze 9 weken het reilen en zeilen van Herculean Alliance mogen leren kennen, en vooral, wat Employee Engagement nu echt inhoudt. Ik heb er veel over gelezen, blogs over geschreven en webinars over gevolgd. Maar ik kan jullie vertellen: ik heb het hier zelf ook echt gevoeld. Ik heb gemerkt aan mezelf dat ik voor dit bedrijf met veel plezier “the extra mile” deed.

Mission accomplished

Ik ben deze stage begonnen met enkele duidelijke doelen: mezelf en mijn interesses meer ontwikkelen en ontdekken, en vooral, een meerwaarde betekenen voor het bedrijf. En deze doelen heb ik, naar mijn gevoel, bereikt.

Ik heb mezelf telkens maximum ingezet om tot het uiterste te gaan om kwalitatief werk af te leveren. Voor een visual, voor iets omtrent de Employee Engagement Awards, Pink Lady Games of Hercules Trophy. Al was het maar voor het eten op ‘Croquejes Friday’, Ik zette altijd mijn beste beentje voor. Dit in de eerste plaats omdat ik zo ben als persoon, maar vooral om het bedrijf te bedanken voor het vertrouwen en de verantwoordelijkheden die ik kreeg.

Herculean Alliance is zoveel meer dan een bedrijf. Het is een plek waar ik niet enkel mijn netwerk op professioneel vlak heb kunnen vergroten, maar het is ook een plek waar ik vrienden heb gemaakt. Vrienden waar ik bij terecht kan, en zij bij mij.

Als mijn eerste stage-ervaring heeft Herculean Alliance de lat dan ook enorm hoog gelegd. Ik heb door het uitgebreide werkpakket mooie prestaties kunnen realiseren en enkele mijlpalen kunnen bereiken. Waar ikzelf dan ook enorm trots op ben.

En als kers op de taart heb ik op mijn laatste dag het eerste event van het jaar mogen meemaken, ook dát nog. Resultaat? Een perfect samenwerkend team en een tevreden klant. Ik had mij geen beter einde kunnen inbeelden.

Een welgemeende dankjewel

Voor al deze dingen wil ik dan ook Herculean Alliance en iedereen van het team bedanken. Bedankt om te zijn wie jullie zijn en te doen wat jullie doen. Bedankt voor de kansen en de ruimte om mijzelf en mijn kwaliteiten meer te ontwikkelen. En vooral, bedankt voor deze 9 fantastische weken.

Ook wil ik een extra grote pluim op mijn mentor Laura Fentz’s hoed steken. Zij nam naast mij nog enkele andere stagiaires onder haar vleugels en dit deed en doet ze fantastisch.

Maar.. Helaas komen aan alle mooie dingen een einde, en dus ook aan deze stage. Ik sluit mijn laptop, neem afscheid en trek de deur van de Adegemstraat 43 achter me dicht. Ik ga er geen doekjes omwinden, ik zal het hier missen.

En nu? Nu trek ik met mijn figuurlijke rugzak, gevuld met nieuwe ervaringen, verder naar mijn volgend avontuur.

“It’s not a farewel, just a goodbye”.

See you, Herculeanen!

Yari