De Pink Ladies Games in uw stad
image/svg+xml
Arena

Uw stad als volgende Urban Playground voor Pink Ladies Games

By:

De Pink Ladies Games in uw stad? – Dat kan!

Koppel uw gemeente of stad aan het goede doel en trek veel nieuwe bezoekers naar uw stadscentrum!

Bent u op zoek naar eens iets anders als stad? Een sympathiek concept dat verschillende vliegen in één klap vangt?
De Pink Ladies Games is een uniek concept, en dit vanwege de combinatie van diverse troeven: laagdrempelig sport en spel concept, het goede doel, een hoog fungehalte, girlpower en… niet te onderschatten, tal van stadsbezoekers. Bekijk zeker de after movies.

Vóór de Coronaperiode organiseerden we al zo’n 25 edities in verschillende Belgische steden. En nu zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de volgende edities in 2022. Daarom is ons team nu op zoek naar de juiste steden. Hoe cool zou het zijn om een editie in uw stad te organiseren?

Vijf redenen waarom uw stad één van de playgrounds van 2022 moét zijn

1. Ontvang een bende straffe madammen

Per editie nemen zo’n 1000 Pink Ladies deel. Deze toffe dames brengen een grote bende supporters mee en het spektakel wordt aanschouwd door vele bezoekers die graag eens een kijkje komen nemen bij al die enthousiaste dames. Uw stad kan dus rekenen op héél wat bekijks!

2. Niks dan happy faces

De foto’s en video’s zeggen meer dan duizend woorden.

In 2021 hebben we 1 editie mogen organiseren in Geel. Het was FANTASTISCH! En het toont aan dat we zelfs in deze bizarre tijden samen het verschil kunnen maken.

3. Maak werk van citymarketing

Ons doelpubliek: dames van alle leeftijden die zich inzetten voor het goede doel en houden van fashion, food en fit lifestyle. Dat zijn er ongeveer 1 miljoen op sociale media en daar zetten we hard op in.

Via onze mediakanalen en campagnes zetten we jouw stad in de kijker. Voor wat staan jullie bekend? Wij verspreiden het woord.

4. Steun een goed doel: Think Pink

Borstkanker treft 1 vrouw op 8. Dat is veel, veel te veel. En dat vindt Think Pink Europe ook.

Daarom nodigen we jouw stad uit om via Pink Ladies Games de schouders te zetten onder de strijd tegen de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Laten we ons samen inzetten voor deze sociale teammissie!

5. Gebruik MVO als de ultieme troef

Met Pink Ladies Games trek je volop de kaart van  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Een fantastische manier om uw beleid rond de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties vorm te geven, zonder er zelf veel werk in te moeten steken.

Is dat niet mooi? Mensen verbinden, een positieve noot, solidariteit, actieve levensstijl, Think Pink steunen… Het imago van jouw stad wordt dus versterkt door ons unieke concept.

Van België, tot in Dubai…

De steden – en nog vele andere – Geel, Mechelen, Lier, De Panne, Genk, Leuven, Brugge, Middelkerke, Roeselare, Hasselt, waren al eens een playground voor ons event. Maar wist je ook dat we een Pink Ladies Games organiseren in Dubai? Yep, we gaan niet enkel die extra mile voor onze pink events, even more miles… 😉 

Dus, de Pink Ladies Games in uw stad? Let’s talk!

💌  info@pinkladiesgames.com 💌