Alle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend!
image/svg+xml
Arena

Alle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend!

By:

Alle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend!. Eerder hadden we al een tipje van de sluier gelicht over de eerste Werken van Hercules op de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018. Vandaag kondigen we meteen ook de volgende 6 aan! Alle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend, het volledige overzicht voor Vlaams-Brabant 2018 ziet er zo uit

 1. Flip It
 2. Slippery Stairs
 3. F1 Tyre Change
 4. Giant Table Soccer
 5. Brain Labour
 6. CEO Pétanque

Flip It

Een absolute Hercules Trophy Classic, die we aan onze anciens niet meer moeten Alle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend!uitleggen. Mocht je het gemist hebben: deze Labour is een heuse groepsuitdaging, waarin een opblaasbare, holle kubus centraal staat. Samen met je teamgenoten ga je erin staan en probeer je de Flip It met vereende krachten zo vaak mogelijk te doen kantelen.

Laat je niet vangen: pure kracht doet de kubus maar weinig kantelen. Team work en communicatie daarentegen, zetten je wel op weg naar dat Herculeaans record ‘flippen’. Mocht je grote ambities hebben: dat staat op ruim 100 keer… Benieuwd of jouw team nóg straffer is. Succes!

Slippery Stairs

Voor het eerst in België, helemaal uit Japan: Slippery Stairs! Wij zijn nu al grote fan, maar wedden dat het ook jouw nummer 1 wordt? Het concept is nochtans simpel: iedereen start onderaan de ladder en moet zo snel mogelijk bovenaan de trap geraken. Wie dacht in een rotvaart naar boven te spurten, is eraan voor de moeite. De treden zijn immers spekglad! Dolle pret voor wie er zich aan durft te wagen -en misschien nog wel meer voor de omstaanders. Het filmpje hieronder geeft je meteen een heel duidelijk idee van wat je kan verwachten. Al kozen wij -uit veiligheidsoverwegingen- wel voor de variant met een inflatable.

F1 Tyre Change

Ongetwijfeld dé favoriet van motorsportfanaten in Antwerpen en Vlaams-Brabant: Alle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend!de F1 Tyre Change. Handig zijn is een plus, maar als jouw team snel, nauwkeurig en goed gecoördineerd te werk gaat, dan vervang je alle banden in geen tijd! En je kon het al raden: vooral dat laatste is cruciaal om een toptijd neer te zetten.

Giant Table Soccer

Ongelooflijk plezant én altijd razend spannend: Giant Table Soccer. Op zich niet zoAlle Herculeaanse Labours voor de Hercules Trophy Vlaams-Brabant 2018 bekend! anders dan het klassieke tafelvoetbal, behalve dan dat het speelveld buiten alle proporties is. Het maakt er een 4 tegen 4 wedstrijd van en dat maakt het véél intenser. Zeker wanneer er een bende supporters het beste van zichzelf geeft!

Brain Labour

Een vaste waarde van het Hercules Trophy concept: de Brain Labour. Inzicht en AB7V8134probleemoplossend kunnen denken zijn de twee vereisten bij uitstek om een mooi resultaat neer te kunnen zetten! Gelukkig sta je er niet alleen voor: deze Labour breng je met je voltallige team tot een goed einde. Goed om weten: je verdient niet alleen extra punten met de Brain Labour, maar je kunt ook nog eens met de “Smartest Team” eer gaan lopen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de meeste juiste antwoorden aanduiden op de kortste tijd. Misschien toch nog gauw de bolleboos van ’t kantoor inschakelen voor jouw team dan?

CEO Pétanque

Het officieuze wereldkampioenschap CEO Pétanque kan ook dit jaar niet ontbrekenGreat Pics UAE (54) op alle Hercules Trophy edities in België. Je kaderleden, managers en/of directeurs kunnen er al netwerkend punten verzamelen voor jouw team. Vergeet hen dus zeker niet tijdig te registreren! Pétanque-ervaring is geen vereiste, een Herculeaanse geest en mindset zijn dat wel. De winnaar van het CEO Pétanque kampioenschap, verdient trouwens extra punten voor alle deelnemende teams van zijn of haar bedrijf!

Welke waren nu weer de eerste 6 Werken? Hier vind je ze mooi op een rijtje.

 1. Telenet Business Sky Climb
 2. Laser Clay Shooting
 3. Suzuki Swift Reverse Driving
 4. Made in Bumper Balls
 5. Cross Country
 6. Smack my Pony