image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy Antwerpen: de laatste labours wegen het zwaarst

By:

Hercules Trophy Antwerpen: de laatste labours wegen het zwaarst. De eerste 6 Werken van Hercules Trophy in Antwerpen 2018 kende je al. Vandaag kondigen we meteen ook de andere 6 aan! Dit zijn ze:

  1. Flip It
  2. Eliminator
  3. F1 Tyre Change
  4. Giant Table Soccer
  5. Brain Labour
  6. CEO Pétanque

Flip It

Een absolute Hercules Trophy Classic, die we aan onze anciens niet meer moeten Flip Ituitleggen. Mocht je het gemist hebben: deze Labour is een heuse groepsuitdaging, waarin een opblaasbare, holle kubus centraal staat. Samen met je teamgenoten ga je erin staan en probeer je de Flip It met vereende krachten zo vaak mogelijk te doen kantelen.

Laat je niet vangen: pure kracht doet de kubus maar weinig kantelen. Team work en communicatie daarentegen, zetten je wel op weg naar dat Herculeaans record ‘flippen’. Mocht je grote ambities hebben: dat staat op ruim 100 keer… Benieuwd of jouw team nóg straffer is. Succes!

Eliminator

Hercules Trophy

De Eliminator stelt één vraag centraal: springen, of bukken? Het is immers die afweging die je in een fractie van een seconde moet maken, om te vermijden dat je van het platform gegooid wordt. En -je raadt het al- het is net de bedoeling om zo lang mogelijk te blijven staan. Verwacht je aan een uitdaging die zowel je lichaam als je geest zal beproeven!

F1 Tyre Change

Ongetwijfeld dé favoriet van motorsportfanaten in Antwerpen en Vlaams-Brabant: Nextel NFORCE Challengede F1 Tyre Change. Handig zijn is een plus, maar als jouw team snel, nauwkeurig en goed gecoördineerd te werk gaat, dan vervang je alle banden in geen tijd! En je kon het al raden: vooral dat laatste is cruciaal om een toptijd neer te zetten.

Giant Table Soccer

Hubo Hercules BL 2016 (168)Ongelooflijk plezant én altijd razend spannend: Giant Table Soccer. Op zich niet spectaculair verschillend van het klassieke tafelvoetbal, behalve dan dat het speelveld buiten alle proporties is. Het maakt er een 4 tegen 4 wedstrijd van en dat maakt het véél intenser. Zeker wanneer er een bende supporters het beste van zichzelf geeft!

Brain Labour

Een vaste waarde van het Hercules Trophy concept. Inzicht en AB7V8134probleemoplossend denken : twee vereisten bij uitstek om een mooi resultaat neer te zetten. Je staat er niet alleen voor: Deze Challenge doe je met je voltallige team en bekroond worden als “Smartest Team”. Hoe? Door de meeste juiste antwoorden aan te duiden op de kortste tijd. Misschien toch nog gauw de bolleboos van ’t kantoor inschakelen voor jouw team dan?

CEO Pétanque

Het officieuze wereldkampioenschap CEO Pétanque kan ook dit jaar niet ontbrekenGreat Pics UAE (54). Kaderleden, managers en/of directeurs verzamelen al netwerkend punten voor je team. Vergeet hen dus zeker niet tijdig te registreren! Pétanque-ervaring is geen vereiste, een Herculeaanse geest en mindset zijn dat wel. De winnaar verdient trouwens extra punten voor alle deelnemende teams van het bedrijf!

Hercules Trophy Antwerpen: de laatste labours wegen het zwaarst! De voorgaande Labours gemist? Het overzicht van de eerste 6 Werken van Hercules vind je hier: