image/svg+xml
Arena

Pink Ladies Games 2018: alle Battles aangekondigd!

By:

Pink Ladies Games 2018: alle Battles aangekondigd! Yay! De eerste editie van de Pink Ladies Games 2018 staat voor de deur! Geen beter moment dus om ook de 2 laatste Battles aan te kondigen. De eerste 4 werden al super enthousiast onthaald. Want of je nu een fashionista bent, dan wel een stoere chick, de plezantste thuis of gewoonweg een #topgriet: tussen de C&A Catwalk Challenge, de Flip It, de Suzuki Swift Parking Battle en Smack my Pony vind je helemaal je ding.

En dan komen daar ook nog eens twee fenomenale battles bij: de Lipstick Challenge en Paaldansen!

Hercules Trophy

De Lipstick Challenge is trouwens niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten. Je make-up vaardigheden zal je er niet moeten bewijzen. Zie het meer als een soort survivaloefening voor jonge moeders, tantes, zussen,… want wat doe je als een kind van drie in volle vaart op je af komt gerend, gewapend met een bloedrode lipstick? Springen, of toch duiken? Het is die afweging die het succes van je team zal bepalen!

Paaldansen daarentegen is helemaal wat je er van zou verwachten: pittig, gieren, uitdagend en vooral fysiek. Kracht en lenigheid zijn de twee vereisten bij uitstek ompaaldansen het er goed vanaf te brengen. Een gezonde dosis lef, heb je ook nodig. Maar onthoud vooral dat je evengoed punten kunt verdienen door en voor je enthousiasme! Achteraf zal je helemaal begrijpen waarom Paaldansen steeds populairder en meer au sérieux genomen wordt als sport. Wie weet heb je er zo meteen een hobby bij?

Staan de 6 battles van de Pink Ladies Games 2018 op het lijf geschreven van jou en je vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor Antwerpen, Roeselare, Mechelen, De Panne, Westende, Geel, Gent of Leuven. Haast je, want de eerst ingeschreven teams genieten van 25% korting!

Geen twijfel mogelijk: de Pink Ladies Games worden subliem dit jaar!