image/svg+xml
Arena

Flip it -but don’t flip out

By:

Flip it -but don’t flip out. Tweede Battle Pink Ladies Games aangekondigd: de FlipIt.

Daar is ‘ie dan: de tweede battle voor de Belgische Pink Ladies Games!

De FlipIt is een opblaasbare kubus waarin je gaat staan met je team. Met vereende krachten moet je proberen om het ding zoveel mogelijk te laten kantelen. Misschien denk je wel dat het om pure kracht gaat, maar vergis je niet: het gaat vooral over de coördinatie en communicatie binnen je team.

De FlipIt wordt voor het eerst ingezet op de Pink Ladies Games, maar is een jarenlange klassiekers op onze andere events zoals de Hercules Trophy. Hij blijft de ideale tool om het teamwerk binnen een ploeg te kunnen meten. Nu willen we wel eens zien hoeveel turns de ladies ermee kunnen maken… Waar is nu die girlpower?!

Alle data van de Pink Ladies Games België vind je trouwens hier.  Inschrijven doe je met je team van 3, 4 of 5 madammen. Het is een half dagje fun, voor dames van alle leeftijden en kalibers. Deelnemen kan al vanaf 30 EUR pp.

Flipit