image/svg+xml
Arena

De C&A Catwalk Challenge op de Pink Ladies Games 2018

By:

De C&A Catwalk Challenge op de Pink Ladies Games 2018. Geweldig nieuws! We kunnen je nu al de eerste battle voor de Pink Ladies Games 2018 verklappen: de C&A Catwalk Challenge. Terugblikkend op de C&A “Dress To Impress” vorig jaar, dan zijn we er zeker van dit opnieuw een voltreffer wordt!

Ladies Games Mechelen 2017

Voel je fotomodel voor een dag. Vorig jaar waanden de deelneemsters zich fotomodel voor een dag en konden ze hun meisjesdroom waarmaken.  Toen de teams elkaar probeerden te overtreffen met de mooiste combinaties uit de C&A collectie, gaf dat geweldige beelden!

Dit jaar zien we het grootser en gaan we resoluut voor een echte catwalk. De mooiste en creatiefste combinaties uit de C&A collectie vormen, is ook dit jaar een doorslaggevend onderdeel van de battle. Je nieuwgevormde outfit stijlvolCatwalk showen aan de andere dames en de jury, is nu minstens even belangrijk! We sturen je daarvoor op een greenkey défilé. Uiteraard geven we je op voorhand eerst nog even de tips & tricks van de pro’s uit het modewereldje mee. En is het bovenal je uitstraling die het verschil maakt! Oh ja: het défilé wordt ook gefilmd, dus je zet maar best je beste beentje voor! #GetYourShineOn

Zelf ook model worden voor één dag en een fantastische tijd beleven met je vriendinnen of collega’s? Schrijf je gauw in voor Antwerpen, Roeselare, Mechelen, De Panne, Westende of Leuven!