image/svg+xml

Over pony’s, ballen en obstakelraces

By:

Over pony’s, ballen en obstakelraces. De eerste drie Labours hebben we nog maar net aangekondigd en daar zijn de volgende drie al! Dus mocht je tussen de Telenet Business Sky Climb, Laser Clay Shooting en Suzuki Swift Reverse Driving je goesting nog niet gevonden hebben, dan doe je dat nu vast en zeker wel.

En of je nu meedoet in Antwerpen, Mechelen of Leuven: aan deze fantastische Labours kan je je verwachten!

Made In Bumper Balls

bumperball (2)

In de aanloop naar het WK dit jaar, laten we je op en top ervaren wat het is om zelf een topvoetballer te zijn. Of liever: een topvoetbal, want tijdens de Made in Bumper Balls Labour zal je je nooit eerder geziene balvaardigheid moeten bewijzen terwijl je zelf in een bal gehuld bent. Spektakel verzekerd! Powered by Made in, hét B2B ondernemersplatform voor bedrijven en managers in Vlaanderen.

Cross Country

Als absolute klassieker en fan-favorite mocht de Cross Country niet ontbreken in 2018. Benieuwd of de meeste jokers dit jaar, opnieuw naar de Cross Country zullen gaan! Geen idee wat je je daar moet bij voorstellen? Denk aan een gigantische inflatable, vol obstakels waar jij en je teamgenoten jullie zo snel mogelijk een weg door moeten zien te banen. Teamwerk staat centraal!

Smack my Pony!

a7cda0d20caf33d19cdac9aa71362632--horses-for-sale-kids-ride-on

Gloednieuw en uniek over de hele wereld: onze eigen Smack my Pony! Ongetwijfeld de meest ludieke Labour dit jaar, maar wie weet ook de meest uitdagende… Je zult in ieder geval je (mechanische) ponyrijkunsten moeten bovenhalen én je cowboy skills. Meer kunnen we je nog niet verklappen, maar wees gerust: eens je onze pony’s hebt leren kennen, wil je ze nooit meer missen.

Stay tuned, want heel binnenkort kondigen we ook de laatste 6 Labours aan!

Begint het nu ook bij jou echt te kriebelen en ben je nog niet ingeschreven? Contacteer ons dan als de bliksem op info@herculestrophy.com, want de zaterdageditie in Mechelen van 2 juni is reeds volledig uitverkocht.

Voor vrijdag 1 juni en zondag 3 juni zijn er wel nog beschikbare plaatsen. Ook in Leuven (29 september) en in Antwerpen (5 mei) kan je er nog bij zijn. Al is de inschrijvingstermijn voor die laatste ondertussen bijna verstreken. Snel zijn is de boodschap!