image/svg+xml
Arena

4 laatste labours voor Hercules Trophy Antwerpen

By:

4 laatste labours voor Hercules Trophy Antwerpen. De zomer komt eraan, samen met Hercules Trophy Antwerpen op 20 mei! Hoog tijd dus om de laatste labours aan te kondigen.

BRAIN LABOURBrain Labour

Ervaren Herculeanen weten dat Hercules Trophy niet alleen uit fysieke proeven bestaat, maar ook draait rond inzicht, durf, techniek, stressbestendigheid en vooral teamwerk! Mentale sterkte is dan ook van onbetwistbaar belang. Use the brain of neem een nerd op in je team. Punten verdien je op het aantal juiste antwoorden en snelheid. En dan sleep je meteen ook de Smartest Team Award in de wacht.

ADRENALATOR powered by Telenet Business

18425309_1657558344269201_3001734396241893245_nAdrenalator

De naam laat weinig aan de verbeelding over: bij deze labour is adrenaline gegarandeerd! De klassieke loopband kent iedereen, maar dit is ongetwijfeld de meest uitdagende loopband van de planeet. De tegen-de-richting-in-draaiende banden kunnen in snelheid worden aangepast, waardoor het zowel voor ervaren sporters als niet-sporters een hartslag verhogende uitdaging is! Bovendien wordt de Adrenalator ook nog eens gesponsord door Telenet Business. De perfecte match, als je ’t ons vraagt…

TRUCK CHALLENGETruck Challenge

Welk team beschikt over de bovenmenselijke krachten van Hercules? Welk team bundelt zijn oerkrachten het best om zo de truck het snelst langs het parcours te loodsen? Een gezonde portie inzettingsvermogen en teamkracht zijn vereist in deze challenge die ongetwijfeld je kuiten doet branden! Kort maar intens.

CEO PETANQUE

Het meest fascinerende en opmerkelijke petanque toernooi van de streek. Welke CEO haalt de titel binnen en krijgt het respect van zijn CEO Petanquetegenstanders en collega’s? Breng je 2 directielen, CxO’s of leidinggevenden mee. Door deel te nemen krijgen alle teams van je bedrijf punten. En als ze ook nog eens winnen, dan profiteren al je teams mee. Informele networking en de eer hoog houden voor de organisatie: met die druk kan elke CEO toch om?

De andere Werken van Hercules vind je hier: Labours 1 tot 3 en labours 4-8.

Ben je nog niet geregistreerd maar wil je graag meedoen? Schrijf je hier in!

Is jouw bedrijf al ingeschreven, maar zit je nog niet in een team? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je Hercules contact persoon om dat in orde te brengen. We verwelkomen je graag in Park Spoor Noord op 20 mei.